Kicka igång dagen med en FREDAGSLISTA

Hej 

Härliga fredag nu är du här igen. Hoppas att du kommer med själsligt solsken, något som vi alla behöver när det är mörkt och pissigt väder utanför fönstret. Jag tänkte kicka igång dagen med en FREDAGSLISTA, alldeles för längesen jag gjorde en lista.

Kicka igång dagen med en FREDAGSLISTA

Jag kickar igång min fredag med en kaffe i sängen och datorn i knäet. Idag väntar en halvdag i stan med bland annat en synundersökning. Ikväll skulle jag gärna gå på bio känner att jag verkligen måste se Utvandrarna när mina rötter finns i de trakterna.

Vad köpte jag senast

Förutom mat från Coop så var det en handcreme och en ny sleepingmask från Body Shop. Leave on-ansiktsmask med en lätt gelkräm för alla hudtyper. Med hjälp av E-vitamin, vetegroddsolja och sojaolja ger den huden en intensiv fuktdos och extra skydd så att huden känns vårdad och fräsch. Jag bara älskar denna och använder den varje natt. Något som jag gillar är att den inte känns kladdig utan nästan lite svalkande.

Sett på stan som jag vill ha

Just nu värker det verkligen i min shoppingtarm. Det finns så mycket finns och vårigt som jag vill ha. Igår efter veckans terapisamtal gick jag ett varv i Skäris. Jag hittade två plagg som jag lagt på minnet. En riktig karamelltröja skulle jag säga. Plus en klänning som bara kändes så himla glad på något sätt. Vi får väl se om de följer med mig hem idag efter jag varit inne i stan.

Vad stod det i mitt senaste sms

Vad åt jag till middag igår

Förr åt vi ofta tacos men sedan vi flyttade blir det sällan faktiskt. Men igår då blev det äntligen säger jag för jag har saknat tacos ett tag nu. Tacos är faktiskt himla gott.

Vad gillar jag mest med mig själv

Min envishet, kreativitet och att jag inte är rädd för att tänka utanför boxen skulle jag nog säga.

Vad gillar jag minst med mig själv

Det sägs att ens största egenskap också är en bittra fiende. I det påståendet finns det allt en sanning. Jag har en egenskap om att vilja rädda alla andra och sätta andra lågt före mig själv. Högkänslig empart kan ju låta och vara bland det finaste man kan vara men också förödande på flera sätt. Det är något som jag kämpar med att ta tillbaka och fram mig själv igen.

Låt i hjärnan just nu

Det är nästan lite pinsamt men ärlig ska man ju vara eller så får man helt enkelt låta bli att svara. Hur som haver har jag gått runt ett par daagr och nynnat på Samma gamla vanliga av A36. Jag kan egentligen ingenting om rapmusik men denna slinga har fastnat i skallen på mig.

5 thoughts on “Kicka igång dagen med en FREDAGSLISTA

Add yours

  1. Härligt med en fredagslista! Hoppas också på sol idag, hade behövt lite såna känslor idag. 😎 Den vitamin E låter riktigt bra för jag är en torris men kan tyvärr inte använda body shops krämer. Inte mkt jag faktiskt kan använda 🤔

  2. Vilken härlig fredagslista!
    Självklart ska du ta fram dig själv ovch dina behov. Det ska vi jobba mycket med detta år- Trevlig helg <3

  3. Härlig fredagslista. Är allt shoppingsugen jag med, men det får vänta. Har bokat lite resor och vill vänta med kläder till jag gått ner lite i vikt

  4. Jag kan inte låta bli att nynna med i ”Samma gamla vanliga” när jag hör den på radion. Det är inte min favoritgenre men jag gillar refrängen av någon anledning 🙂

  5. vissa låtar fastnar verkligen ibland på huvvet och man får fnatt tillslut. tacos är verkligen supergott.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: