Någon fyller år idag vem kan det vara

Hej

Någon fyller år idag vem kan det vara. Jo men det är ju jag som fyller år idag. Jag har firat min dag på ett nytt sätt i år. Inför min dag kändes det lite ovant kanske. Det är något visst med alla de där första gången gångerna på nytt. Men ni ska veta att jag haft en födelsedag helt i min smak. Födelsedagsbarnet känner sig mer än nöjd med dagen och kommer somna gott i natt.

Någon fyller år idag vem kan det vara

I förmiddags var jag iväg en sväng. Jag min dummer nöt hade klickat i att ett paket från Åhlens skulle komma till Farsta istället för till stan. Så jag fick snällt brumma med bilen till Farsta och hämta ut min väska. Väskan som var en födelsedagspresent till mig själv. Väl hemma somnade jag och sov så himla gott. Ni vet känslan när man nästan skäms och samtidigt mår så bra efter sin tupplur.

På kvällen firade barnen mig med pompa och ståt. Det blev bland annat mat hem från Krubb  med hjälp av Foodra som körde ut. Sedan bjöds det på tårta från Spaaks i Tumba. De är nog bäst på prinsesstårta i hela Stockholm i alla fall. Jag blev även firad med paket och överraskningar.

Mina barn är de bästa som finns.

Tack för allt finaste William, Marcel och Tilda. Love you!!!

 

 

7 thoughts on “Någon fyller år idag vem kan det vara

Add yours

  1. Grattis! Då kör vi nästan dagarna efter varandra 🙂

    Spaaks gjorde vår bröllopstårta. Pethra som gör dem är så duktig!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: