Status från Västkusten

Hej

Hoppas att ni mår bra för det kan jag säga att jag verkligen gör. Tilda och jag är på äventyr. Igår i Varberg och idag har det blivit Ullared och Gekås innan Ästad Vingård och Sinnenas SPA. Status från Västkusten. Jodå igår blåste det storm i Varberg. När vi var ute på kvällen och åt var vi himla glada för att håret satt kvar.På Clarion Fregatten  i Varberg hade det gott. Egentligen skulle jag kunnat börja skriva om fantastiska Sinnenas Spa redan här men sparar det till eget inlägg.

Status från Västkusten

Det är långt mellan Stockholm och Varberg alltså. Lite för långt för att sträckköra som ensam förare. När vi åker hem imorgon måste det bli några stopp så vi kommer hem helskinnade. I Varberg hände inte så mycket mera än middag, ett kötta pass på gymmet och mys på rummet. Jäklar vad vi körde på Atlethica gym igår kväll. Jag är verkligen på g med mitt tränande nu vilket jag är lite smått stolt över. Efter vårt monsterpass var Nocco det som var räddningen.

Gekås i Ullared

Jag brukar inte alls gilla Ullared. För det varit kaos och galet mycket folk alla andra gånger jag varit där. Idag var det nästan tomt på parkeringen och inga köer alls in. Händer det liksom kan man ju fråga sig. För första gången trivdes jag på Gekås och fick inte panik på alla galna människor. Lite extra glad blev jag då jag kom ut från varuhuset bara 296 kr fattigare. Nästan så det var billigare på varuhuset än vad fikan kostade efter shoppandet.

På tal om något helt annat. Äntligen har min vagel i ena ögat börjat ge med sig. Nu ser jag bara lite besvärad ut i ena ögat vilket är skönt.

Malik har härjat runt här borta

Många har frågat om vi blåst bort. Nej vi har inte blåst bort men vägarna från till både Gekås och Ästad Vingård var fulla med nerfallna grenar, kvistar och ett och annat träd. Så sista biten hit var en slalombana nästan mellan allt som blåst ner.g

Vi hörs vidare

KRAM

 

9 thoughts on “Status från Västkusten

Add yours

  1. Vi klarade oss väldigt bra, men lite längre ner har det varit värre. Läser gärna om vad du tyckte om Ärsta då vi har tittat på det vid flera tillfällen.

  2. Så skönt att ni kom iväg!
    Gekås har blivit större men jag tror att de har förlorat många kunder under pandemin.
    Skönt att vageln har börjat ge med sig.

  3. Alltid roligt att besöka ullared men helst om det är lite människor. Jag brukar faktiskt inte spendera så mycket där, men över 1000 lappen iaf 😁🤭

Kommentera

Up ↑

%d