This day is now perfect

Hej

Ögonen går nästan i kors och egentligen borde jag somnat för länge sedan.Tilda och jag fastnade framför en film och tiden rann iväg. This day is now perfect. Min fredag har varit intensiv på alla plan så det ska bli skönt att krama kudden snart. Imorgon åker jag på äventyr med dottern.

This day is now perfect

Perfekt och perfekt i alla fall så bra det gott. Imorse när jag klev ut i köket och skulle sätta på morgonkaffe mötes jag av en liten vit fjäder på hallgolvet i entréhallen. Där vi förhoppningsvis ska få nytt golv snart. En liten hälsning bara så där jo jag tackar jag. Tack för omtanken.

Fredagsfokus med Alex och Sigge

Veckans fredagsfokus var en skön PW i solskenet med mina fredagskillar i lurarna. Helt ljuvligt ju med det vackra vädret och bästa podden. Kameran fick följa med mig idag vilket var lite kul faktiskt. Rundan gick bort till Carolas Lilla Butik där jag köpte en av mina fredagspresenter en kruka med pärlhyacinter. Den lilla blomman har en särskild plats i mitt hjärta sedan jag och morfar allt räknade pärlorna på dem.

Fredagspresent gånger två

Idag måste jag varit extra snäll eftersom jag fick två presenter. Den andra var lite produkter från Lyko. Bland annat en ny mascara vilket kan behövas då jag fått en vagel i ena ögat och då behöver man ju byta ögon makeup efteråt.

Grattis William på Carl-dagen

Vi hann även med att fira Wille som hade namnsdag idag. Som alltid säger jag stod cheesecake på önskelistan till fikat. Han fick även en present som jag tror att han gillade.

KRAM

6 thoughts on “This day is now perfect

Add yours

  1. Låter som att du har haft en härlig fredag med en härlig pw och lite presenter härligt att ta med sej camran ut i bland ,♥️

  2. Jag kom på det så sent igår att det var fredag 🙂 Helt veckovill just nu, Vilka vackra blommor du fotade. Hoppas du fick sova gott så du är pigg och utvilad nu då du ska ut på äventyr.

  3. Jag älskar Pärlhyacinter. Brukar alltid köpa det och ha på köksbordet i mars. Vet inte varför det har blivit mars men det är då jag köper dom.
    Låter som att du har en härlig fredag!
    Ser ut som en fantastisk butik

  4. Pärlhyacinter ligger också mig varmt om hjärtat och ser fram emot när de dyker upp i trädgården. Ibland kan jag inte lugna mig så då köper jag en ny omgång också. Åh… varför kom ingen på att bjuda mig på cheesecake i går när jag hade namnsdag

  5. ja de små stunderna är absolut viktigt i livet att tänka på. det är viktigt att tilåtas sej leva o dätånka på det som är gott.

Kommentera

Up ↑

%d