Exit gör comeback

Hej

Snacka om att jag smålog igår när jag läste att Exit gör comeback. Vad då gör comeback frågade jag mig. Har Exit någonsin slutat eller ens börjat på riktigt? Hualigen så kryptisk jag är nu. Jag vet men de som vet vet. Exit är nog på samma nivå som innan varken på eller av. En sak som är säkert är att när nya säsongen börjar i rutan kommer jag sitta och fnissa åt igenkänningsfaktorn. Om den nu kommer vara som innan. Hur var det nu vem är vem???

Vi har semlor

Har ni haft en bra torsdag? Ska jag vara ärlig så ogillade jag regnet idag när jag skulle ut på en runda för att hitta bra semlor. Jag har inga problem att knata runt i regnet men det är ju inte alla som gillar. Och lyssna på gnällspikar är så tröttsamt så det fick bli ett stopp på Fru Marias Bakficka för att köpa med semlor hem. Semlorna var en trea av fem säger jag. Än så länge leder Fabrique med hästlängder över alla jag hunnit prova på i år.

Svarta eller vita får

Egentligen säger jag bruna för vårt fårskinn är brunt. Men måste jag välja så säger jag svarta får. De svarta visade sig även vara en vinnare tre gånger om.

Ska jag våga hoppas på att vi kommer iväg

Om det vill sig väl kommer Tilda och jag åka till Ästad Vingård på SPA i helgen och en tur till Varberg. Jag vågar inte riktigt tro på att det kommer bli så då hennes närmsta vän med familj har åkt på skit viruset och de umgicks hela helgen. Hoppet lever och jag vill så gärna men skulle liksom inte bli förvånad att någon av oss blir sjuka bara för att liksom. Håll nu era tummar för att vi kommer iväg.

KRAM

6 thoughts on “Exit gör comeback

Add yours

  1. Jag vet inte om jag ens har hört om Exit. Får väl leta upp det helt enkelt.
    Alla frågar ju alltid om den godaste semlan men vilken är den sämsta semlan och varför är den sämst?
    Håller tummarna för att ni ska hålla er friska så nu ska komma iväg!

    1. Oj den är svår om vilken som är den sämsta semlan. Om jag ska tänka sämsta får det bli utifrån 2022. Då blir svaret Thelins i Älvsjö. För att den var säkert inte dagsfärsk då jag tyckte bullen var lite torr och grädden kändes som den hade lite hinna. Så den blev faktiskt inte uppäten. // Kamilla

  2. Väldigt speciell serie som man ändå fastnar i av någon anledning. Dock har jag ingen igenkänningsfaktor alls i den, fast du kanske syftar på något annat med tanke på att du var lite kryptisk.🙂

Kommentera

Up ↑

%d