Högt och lågt med mig

Halloj

Hoppas att du haft en bra och givande onsdag. Mina senaste dagar har varit högt och lågt med mig. Lite så som livet är för mig just nu. Upp och ner men samtidigt fötterna i backen och det är väl en himla tur faktiskt.

Högt och lågt med mig

Idag gjorde jag något som inte tillhörde de smartaste valen i mitt lilla liv. Möte med min samtalsterapeut stod på listan. Jag tyckte att självklart går jag fram och tillbaka och gör lite andra ärenden på vägen. Kamilla tyckte även att hon skulle vara lite fin och drog på sig stövletter. Allt för att inte alla dagar gå runt i snökänglor eller lågklackat. Nu måste jag säga att jag är relativt van att gå runt i klackskor så det var inte det som var grejen. Utan att dessa skor hade för tunn sula och klämde lite smått för att säga det lite fint.

Vad har jag lärt mig idag när det kommer till skor? Jo att om man ska promenera över 1,7 km ska man inte göra det i stövletterna. Attans vad jag kämpade med smärta i fötterna sista kilometrarna.

Starkt möte med Hedvig

Anledningen till att jag gick till Skäris idag var att jag skulle ha möte. Det blev ett starkt eller tungt möte där jag tror att vi faktiskt fick fatt på något viktigt. Precis som alltid efter dessa möten blir jag tom, trött och framför allt känslosam. Så även idag så jag bjöd mig själv på en fika på EH och lite nya ljus från det berömda varuhuset IKEA.

Från gele till akryl naglar

Annars så hade jag en dag i stan igår. Nya naglar skulle fixas äntligen. Det nya med denna gången var att jag testar på akryl istället för gele som jag alltid kört på tidigare. Är ni sugna på naglar och vill gå till någon med bra priser och extra kanonbra priser januari ut får länken här.

Om det blir ett byte av material på allvar för mig får jag återkomma med men en sak är säkert och det är att hon Rosa är riktigt bra.

Milen runt runt i stan

Efter naglarna blev det genom hela staden med lite små stopp här och var. Hann även med en snabb kaffe med en nära vän. Hen får mig alltid på så bra humör och kan vända allt som känns negativt till dess motsats. Tack för kaffet.

Hen är allt bra finurlig som känner mig så väl när jag sa nej till semla på plats vilket innebar att jag fick med mig en tantkartong hem med en semla från Vetekatten.

Sprang in på Monki och fick med mig finaste randiga tröjan hem. Däremot så tyckte jag hemma att den är kanske lite i kortaste laget för mig som har ganska lång överkropp. Så jag får klura en stund på om jag ska behålla den eller inte.

 

6 thoughts on “Högt och lågt med mig

Add yours

  1. Snygga naglar!
    Jag brukar alltid säga att livet är för kort för trånga skor och för små bh:ar. Haha
    Hoppas att värken i fötterna har lättat.

  2. Dilemma när man vill vara fin men ändå kunna gå långt eller mycket! Så känner jag om dagarna på jobbet, vill ha snygga men bekväma skor. Orkar inte heller hålla på att byta när jag ska gå ut med hunden på lunchen osv.

  3. ja men man får faktist unna sej ibland och ta på sej fina skor 🙂 jätte fina nsglr du gjort 🙂

  4. Var också på Ikea idag och tog äntligen tag i saker jag borde gjort för längesedan. Klackar är så snyggt men en mardröm att gå i❤️

  5. Det förstår jag att det inte var ditt smartaste val, ont i fötterna är inte roligt när man måste gå långt. Jag använder aldrig så höga klackar 🤭

Kommentera

Up ↑

%d