Råttskit minnen och hemmafix

Hej

Vilken segdragen söndag jag haft idag. Inte för att den varit trist eller så men den har sniglat fram inte särskilt mycket blev gjort. Eller det var väl inte sanningen heller för förrådet har fyllts på med ännu flera lådor. Min runda idag blev kanske i kortaste laget men den blev av. Råttskit minnen och hemmafix. Där tror jag min söndag landade någonstans.

Råttskit minnen och hemmafix

Fixandet med förrådet och barnens sparalådor fortsatte idag. Lådorna från huset ville jag såklart gå igenom. Jag tycker att det är mysigt att titta på alla sparade saker från när barnen var små. Så där har Tilda och jag suttit ett bra tag idag och fått återblickar och minnen. Tyvärr så hade råttor smygit in i en av Tildas gamla lådor med henne bebiskläder som stått i kallförrådet i huset och ätit upp en halvtröja och lämnat skit efter sig.

Inte så nice alls. Men lite konstigt att de bara valt ut en ända tröja att äta på. Tur för oss att vi har ett gäng fräscha flyttkartonger i förrådet så vi bytte låda och kastade råttskitlådan. De plagg som inte varit angripna fick vara kvar i nya lådan.

Marcel självporträtt som han var så stolt över kikade vi på idag. Samt killarnas allra första skor, Willes speldosa och hans glasögon han hade när han var barn fastnade på bild.

Fick en väggidé 

Redan förra sommaren klurade vi en hel del på vilken form av vägg vi ville ha mot grannen och hans balkong. Nu har vår granne redan en skärmvägg från hans balkong men vi vill ha något från vår balkong. De idéer vi fick i fjol fallerade på grund av att de inte blev stabila nog plus att väggens fötter inte gick under soffan på balkongen.

Men idag såg jag hur vi ska tänka och göra med väggen. Vi ska köra på ett armeringsnät och klä det med tyg när det har fästs ordentligt på balkongen. Det kommer att bli kanon bra och snyggt tror vi i alla fall.

5 thoughts on “Råttskit minnen och hemmafix

Add yours

  1. Kan tänka mig att mycket minnen kommer fram. Lämnade allt då jag flydde från mitt ex… Tråkigt, men så var det. Rättskiten kan man ju vara utan…

  2. Alla dessa minne. Så härligt att ge sig ut på en nostalgitripp bland alla minnen. Tur att inte mer var förstört i kartongen. Ska nog göra en liknande resa i källaren någon dag tror jag.

  3. Jag har nästan inget kvar från min barndom för att möss och rått hade bosatt sig i typ alla lådor mina föräldrar hade sparat. Så jag har sparat barnens saker i plastbackar på vinden, här ska inte några möss eller råttor ngt annat komma in och fördärva.

    Armeringsjärn är så snyggt! Älskar armeringsjärn!

  4. Mysigt att gå igenom barnens gamla saker, sparar också en hel del från Levi. Tråkigt att råttor hittar in I lådorna, är det inte bättre med plastlåda?😊

Kommentera

Up ↑

%d