Vad har jag sysslat med

Hej

Hur mår ni? Är ni okej? Tycker ni också att situationen just nu känns lite märklig. Var och varannan har eller har nyligen haft Covid för första gången eller igen. Samtidigt så lever många på som aldrig förr med både AW, födelsedagspartyn, middagar och instanser har fortfarande öppet fast de knappt har personal. Alltså detta landet lagom blir jag inte klok på alla gånger. Vad har jag sysslat med senaste dagarna eftersom jag varit lite off. Svaret på den blir att jag nog bara varit off på de sociala medierna.

Vad har jag sysslat med

Igår hade jag en himla aktiv dag och påbörjade och drog igång något som jag skulle gjort länge. Nämligen att rodda i våra förråd så jag äntligen skulle kunna börja plocka hem alla kartonger och förråd saker som är och varit kvar i huset. Jag vet faktiskt inte varför jag fegat ur så mycket med det. Hur som haver kändes det så himla skönt att äntligen städat och sorterat fint i stora förrådet och börjat plocka hem de första lådorna.

Grejen var den att min gamla cykel var tvungen att få flytta till cykelrummet. Vilket inte skett tidigare för att jag sniglat med att köpa en vajerkedja till låset. Sagt och gjort jag hittade en i cykelförrådet på allmänna hyllan och flyttade ner hojen i det överfulla förrådet och fullständigt tryckte in min cykel på en minimal plats.

Det var nog inte mitt bästa drag för jag tror att jag slarvade bort nyckeln till låset i allt fixande. Suck på mig alltså men förråden är redo för mera saker och den är jag stolt över.

Fika, fokus och fredagspresent

I fredags var jag inne en sväng i stan och kom hem med semlor från Fabrique. Det var så himla smarrigt. Bästa fredagsfikat på bra länge alltså. I fredagspresent fick jag en ny lampskärm till fönsterlamapan i vardagsrummet. Fredagsfokuset låg på att fixa till några papper som jag behövde få iväg och utskrivna så jag blev glad att biblioteket inte var stängt vilket det varit i veckan på grund av personalbrist i covid. Därefter gick jag en härligt runda med podd i lurarna.

Alla dessa hjärtan som gör mig så glad

När jag som mest behöver dem kommer de till mig. Tack snälla för omtanken och kärleken.

KRAM KRAM

6 thoughts on “Vad har jag sysslat med

Add yours

  1. Tänker lite att det spelar inte så stor roll VAD vi gör utan HUR vi gör det. Har ju tur som jobbar kvällar så på förmiddagarna är det som oftast väldigt lite folk ute så då passar jag på. Det sociala är minimalt, Måste kännas bra att få hämtat dina kartonger. Sådant som kan ligga och skava, annars.

  2. Skönt att du tagit tag i det och när du är klar kommer det kännas så skönt. Då är ditt verkligen ditt och du kan släppa den stenen också. Kram

  3. Alltså viktiga instanser går på knäna pga att smittspridningen är så stor men AWs ska det vara och att få åka skidor verkar vara en mänsklig rättighet. Jag fattar att man vill, jag fattar att man har tröttnat men det bryr sig inte covid om, covid smittar oavsett vad vi tycker. Det enda vi kan göra är att fortsätta vara rädd om varandra.

    Skönt att du har blivit klar till att ta tag i förrådet. Hoppas att du hittar nyckeln!

  4. Vad skönt att du fått ordning i förrådet så att allt är fixat och klart härligt när man gjort nått man behöver göra länge

  5. Urk, städa förråd är inte kul.. det finns ju ofta en anledning till att vissa kartonger aldrig blir uppackade också… Jag drar mig redan lite inför att vi ska pack ner hela vårt hus om några veckor…

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: