Sen lunch eller tidig middag

Hej

Hoppas att ni inte tråkat ur på mig efter mitt senaste inlägg. Men jag tror att det kan vara viktigt att förmedla lite hur tankarna går. Och var som vi bloggläsare faktiskt tröttnat på att ta del av. Känns som jag bara väntar och väntar på att få någon reaktion efter dagens dos 3 spruta. Sen lunch eller tidig middag på Midan med Tilda.

Sen lunch eller tidig middag

Denna veckan från och med i tisdag och en vecka framöver går Tilda och hennes skola på distans. Smart drag när så många lärare och även elever är sjuka. Vilket är lite extra mysigt såklart att ha henne hemma om dagarna. När hon slutat idag och var klar med dagens uppgifter åkte vi in till Hornsbergs Strand. Midan  serverar autentisk fastfood från Mellanöstern med rätter som Shawerma på kyckling och kalvfiléspett på menyn. Färska efterrätter med orientalisk touch finns också att välja på.

Framför allt var upplägget så vackert och det var enormt mycket mat. Plus att det var kanonbra precis så som jag fått höra. Denna turen var kanske dagens smartaste val än så länge.

Känns som jag bara väntar och väntar

När kommer febern, frossan och smärtan i alla muskler? Jag bara väntar på det liksom. De andra gångerna som jag vaccinerat mig har jag fått biverkningar som inte var så kul. Därför brukar jag säga att jag haft corona tre gånger för det kändes lite lika i kroppen. Idag fick jag mitt tredje stick med vad det nu egentligen innehåller i vänster armen. Jag är helt inställd på att jag ska krockna. Vilket kanske inte var så smart dag att ta vaccinet på när både torsdagen och fredagen är fullbokade så att säga. Nu håller jag både tummarna och tårna för att jag slipper några känningar denna gången. Hur har ni reagerat på dos 3? Fick ni känningar efter 1:an och 2:an?

 

 

5 thoughts on “Sen lunch eller tidig middag

Add yours

 1. Här har med skolorna gått på distans härligt enda att ni åt gott efter hon slutat skolan hoppas du kanske inte får några symtomer alls denna gång♥️

 2. Åh vad mysigt att äta ute med dottern.
  Hoppas du slipper symptom denna gång. Min tredje väntar om några veckor.

 3. Jag får förmodligen min tredje på måndag. Jag har inte haft känningar av 1 & 2 så vi får väl se.
  Maten ser ju helt fantastisk ut! Gud så gott och så mysigt att gå ut på lunch tillsammans.
  Här har skolorna inte distans men de håller sig i sina klassrum och blandar inte sig med några andra klasser. På högstadiet har de tom gjort som så att mentorerna håller i alla lektioner så att de inte behöver ha lärare som går runt bland alla ungdomarna på skolan. Rätt smart, tycker jag.
  Håller tummarna för att du inte ska få någon känning.

 4. Så galet gott det såg ut. Wow alltså. Vi har klarat oss bra då vi pratar vaccin. Ont i armen ett par dagar efter dos 1, lite sjukdomskänsla ett par timmar efter 2an och ingenting efter 3an. Min man var lite öm efter 1an, ingenting på 2an och sjukdomskänsla ett dygn på 3an. Han råkade nog värst ut av alla i min närhet 🙂

Kommentera

Up ↑

%d