Stängt och jag som var kaffesugen

Hej

Vilket vackert väder vi har idag. Ett underbart vackert sken väckte mig imorse som speglade i både rött och gult. Verkligen så mycket magi. Min måndag gick i ett och jag somnade med ett leende på läpparna. Stängt och jag som var kaffesugen. Mitt på dagen när jag fick en lucka gav jag mig iväg med kameran. Planen var att landa på Herrängens gård och ta en kaffe och semla men det var stängt igår tyvärr.

Stängt och jag som var kaffe sugen

Men men nu har jag ännu en anledning att gå min runda åt det hållet får jag tänka. Igår blev jag antagen till ännu en fotokurs på Universitet men jag valde att tacka nej. Dels för att den var på engelska samt att jag kände att jag har för mycket annat just nu och att halvtid är för mycket. Däremot så kommer jag fortsätta med mitt fotograferande och hänga på om jag skulle komma in på någon av de mindre kurserna jag sökte sent.

Letade vårtecken 

Det är allt något med solen när den tittar fram tidigt på året. Alla blir så glada och även bilder känns hoppfulla och glada ut. Jag tycker mig se ett upp och nedvänt hjärta på randombilden jag tog genom buskarna när jag ville fota Långbro Värdshus sommarbar. Ser ni hjärtat?

Runt runt och nya mål

Runt runt gick jag igår och kom hem med en stor bukett med olika vass från nere vid bryggan på Herrängen. Annars så skrev Tilda och jag in oss på ett av gymmen här för att provträna en vecka vilken ska börja idag. Det är jag faktiskt lite nervös för för jag är urkass på gym. En himla tur att dottern kan sånt och är starkare än starkast.

Dags att göra mig ordning för jag måste in till Åhlens och hämta ut en paket som jag dröjer så himla mycket med att hämta ut.

KRAM KRAM

6 thoughts on “Stängt och jag som var kaffesugen

Add yours

  1. Jag ser ett hjärta, men för mig är det inte upp och ned 🙂 Dottern och jag köpte kort tillsammans i december, men nu har vi tyvärr inte varit där på några veckor pga julledigheten mm

  2. Jag ser också hjärtat!
    Kul med kurserna, vad är det för typ av fotograferingskurser?
    Jag har gett upp det där med att träna på gym, det blir inte av för mig. Men jag har årskort på badet och det ska jag ta upp nu igen när jag verkar ha kommit ur skovet som jag varit i till och från under hela hösten. Jag och Affe tränar dock här hemma, jättekul!

  3. Attans att det var stängt för dottern kom hem i dag och berättade att man lever längre om man dricker minst fyra koppar kaffe om dagen. Skönt att promenera och himlen på morgonen väcker verkligen hopp.

  4. Jag ser också hjärtat! Synd att det var stängt. Har också letat lite vårtecken häromdagen när det var lite vårkänsla i luften. Lite tidigt i januari men hoppas på en tidig vår.

  5. Jag ser också hjärtat, hoppas du fick lite kaffe hemma istället. Tråkigt att det var stängt när du ville ha en kaffe och semla. 🙂

Kommentera

Up ↑

%d