Himla typiskt alltså

Hej

Ny vecka som var fullspäckad redan innan den började. Hur ska detta gå kan jag ju fråga mig. Well well jag är peppad och på om man nu kan säga så. Kan jag bli annat heller när solen strålar och det nästan känns som vår ute? Himla typiskt alltså. Igår såg jag ett par himla fina sneakers på Stadium när jag smet in där för att kika på träningskläder.

Himla typiskt alltså

När det kommer till sneakers och joggingsskor är jag kräsen. Dels för min ena fot är lite större efter den hallux valgus operationen jag gjorde för några år sedan. Samt att jag vill att skon sitter som en smäck runt foten. Hur som haver så passar NIKE skor mig både storleksmässigt och som märke. De jag köpte i fjol bodde jag i nästan halva året.

Så igår såg jag ett par när jag smet in på Stadium när jag stannade för en kaffe på EH när jag gick gårdagens mil. Alltså ibland blir jag så besviken. Varför fanns alla storlekar utan min 36,5 kvar? om 37 och 38 varit tvär slut hade jag inte blivit förvånad. Detta är var man eller jag då kan kalla himla typiskt alltså. De fanns både i rosa och den vita varianten kvar. Vita är ju alltid snyggt och de skulle jag visseligen kunnat köpt bara för att de går alltid åt. Så jag får leta vidare i veckan när jag är i stan.

Hittat ett nytt favoritmärke Drop of Mindfulness 

Eftersom jag nästan bara bor i träningskläder mestadels nu för tiden kändes det viktigt att hitta ett märke som jag gillar och kan köra på som bas. Drop of Mindfulness är ett svensk märke som gör funktionella, färgrika och inspirerande kläder för yoga egentligen. Men jag tycker om när träningskläder är mjukare och lätta. Plagg som som hårda med mycket elastin passar inte alls mig. Lite så var det även på den tiden då jag bodde i gymnastikdräkter att jag ville ha dem mjukare så jag kände att jag kunde röra mig fritt.

Nytt och fräscht i grönt till lilla mig. Jo jag tackar jag. De är verkligen vårfräscha och ger en extra spark i baken på att gå snabbare och snabbare.

Slog till på knopparna

Varje gång jag varit inne på HM Home senaste året har jag stått där med dessa vit beiga knopparna i ena handen. Visst är de så himla fina men grejen var ska jag ha dem egentligen? En tanke har varit att ha dem på Tildas platsbyggda garderober. Vilket jag även insett inte skulle fungera för då behöver dörrarna göras om för de har nyckellås.

Ändå kom jag igår ut med dem från butiken igår. Alltså hur tänke jag nu när jag flera gånger innan konstaterat att de inte funkade någonstans. Nu när jag sitter här i skrivande stund ser jag faktiskt att de skulle kunna funka på tvbänken. Jag får allt suga på den karamellen en stund till.

 

 

6 thoughts on “Himla typiskt alltså

Add yours

  1. Ja, det var snygga skor! Jag har liiiite större fötter än dig, men jag tycker ändå alltid att just den storleken jag vill ha är slut! Och när vi letar fotbollsskor till sonen så är alltid hans storlek slut.

  2. Gud så snygga skor! Dom ser jättesköna ut. Jag tror att Nikes halvstorlekar försvinner först faktiskt. Jag brukar behöva 37,5 i Nikes och de är också ofta slut.
    Träningskläderna såg jättesköna ut, jag kan dock inte ha mjuka sport-bh:ar för behagen måste hållas på plats. Helst ska de vara så hårt instängda att de nästan poppar ut på ryggen. haha Men jag älskar den gröna färgen!

    Haha jag köpte två knappar för många år sedan av precis samma anledning som dig. Dom låg i skrivbordslådan länge, sen satte jag dom på ett pottskåp. Sen sålde jag pottskåpet. Så nu har jag inte ens knopparna kvar. Så typiskt mig. haha

  3. jag tycker oxå det är viltigt att skon ska sitta perfekt för o kunna köpa den. det var fina skor! ja äntligen lite sol på oss 🙂

  4. Knopparna var snygga, även skorna. Längesen jag köpte träningsskor. Men väntar tills efter förlossningen när jag ska komma igång igen 🙂

Kommentera

Up ↑

%d