Kan man ångra sig

Hej

Visst kan det vara riktigt frusterande när man gör saker som man ångrar efteråt. Ni känner säkert igen er i känslan i att ångra er när det redan är för sent. Kan man ångra sig. Igår önskar jag att jag hade kunnat trycka på tillbakaknappen om det nu funnits någon. Annars så fikade jag med Marina och snackade lagom mycket skit om allt och alla. Skämt och sido så hade vi en hel del att prata om precis som det brukar vara när vi ses.

Kan man ångra sig

Igår var jag nämligen modell eller mina naglar var det för ett slutprov på en nagelskola. Jag tänkte väl att det skulle säkert bli okej eller lagom bra. Att göra så en gång innan jag hade tid hos min nageltjej skulle väl funka. Tyvärr så blev det inte alls varken kul eller fina. Jag med alla mina nagelår hela 13 till och med eftersom jag alltid haft naglar sedan 2008 underkände min nageltjej. Om jag ångrade mig är bara att inse och erkänna att detta var inte ett av mina smartaste val i livet. Så väl hemma ringde jag upp min tjej och fick en lite av akuttid redan nästa torsdag. Tack för den alltså.

Fredagsfikade med Marina

Väl hemma igen blev det en snabblunch innan jag gick bort till Älvsjö för att ta en fredagsfika med Marina på Vivels konditori. För min del blev det bara en härlig latte som både jag och baristan spillde friskt med för att säga det lite fint. Hur som haver rullade timmarna iväg som alltid när vi ses. Vi har nog lite för mycket att prata om eller så ses vi för sällan. En sak som är säker är att jag är glad att hon kom in i mitt liv som en riktig vän och inte bara en bloggkompis.

Tack för hjärtat

På vägen hem möttes jag av en hälsning på trottoaren som jag tackade för. Dessa hjärtan ger mig så mycket kärlek och tro på mig själv. Veckans fredagsfokus gick ut på att ta tag i en grej som jag dragit mig för och verkligen behövde börja röra runt i. Sagt och gjort på den punkten. I fredagspresent köpte jag nya fina skrivböcker från Åhlens som jag får åka in och hämta i början på nästa vecka.

På tal om hjärtat – Vad tror ni det är gjort av? Där och då hade jag ingen aning. Nu här hemma ser det nästan ut som ett litet chips eller vad säger ni?

 

 

6 thoughts on “Kan man ångra sig

Add yours

  1. Det är nog ett chips, synd på naglarna men hoppas att det blir bättre nästa gång..tycker dock ändå det är bra att man erbjuder sig att vara modell, ingen blir ju proffs på naglar utan övning

  2. Ja du sådana saker som att låta skolelever utföra sina slutprov kan bli antingen jättebra eller totalt fiasko, det är svårt att veta i förväg, trist att det blev ditt sistnämnda.
    Visst är det härligt att ha en vän som man kan snacka med och också lite allmänt ”skitsnack” för ibland vill man bara bubbla ur sig utan det för den sakens skull är ondsint menat.

    Jag tror det där är ett chips, jag har blivit bjuden på sådana. 🙂

  3. Vad skönt att du fick en ny tid så du kan få känna dig nöjd med naglarna. Men tycker ändå att det var fint av dig att du ställde upp 🙂

Kommentera

Up ↑

%d