Så stylar du kappan

Hej

Visst är det fortfarande vinter och de allra flesta av oss klär oss mer än gärna i mörkt eller svart. Det är alltid fint så klart. Men helt ärligt finns det något fräschare än att klä sig i en beige lång kappa. Den beiga kappan funkar lika bra på våren som de kalla årstiderna. Så stylar du kappan. När jag var runt 20 och hade min hatt period körde jag på en så fin lång kappa i beige. Om den kappan skulle funnits kvar hade den säkerligen blivit cult förklarad. Men tyvärr så finns den inte längre.

Så stylar du kappan

Förr stylade jag min ljusa kappa med hattar och kontorstilen. Idag hade jag kört på en kul mössa eller någon av mina nya baskrar. Något som jag verkligen gillar just nu när det kommer till ytterkläder är att de funkar riktigt bra att dra på sig mjukisar under en snygg kappa eller cool jacka. Ytterplaggen har fått så stor betydelse för en chick och rätt outfit nu för tiden.

Den beiga kappan är en klassiker och den mest eleganta av dem alla. Tänk er att matcha den med svart outfit eller med jeans och och en fin blus för en ledigare look. Grejen är den att det funkar lika bra med mjukiskläder under om skorna och kappan är fina och rätt för sitt ändamål.

Säkert stylingknep

Ett säkert stylingknep är att välja samma färg på överdelen som på kappan. På en gång ser man välklädd ut även om stilen är ganska nedtonad och ledig. Vill man satsa på ett säkert kort som nästan alltid lyfter så ska det enligt flera stilexperter vara ytterplagg med lite längd i beige. Hade jag haft en fylld kappsäck under sängen hade jag garanterat klickat hem både en täckkappa och en i ull i beige.

Kommer ni också falla för den beiga kappan

Hur ska jag få er att förstå eller att tycka som jag om kappor i beige färg? Jo genom att visa er alla de inspirationsbilder som fångade mig. Det ska bli spännande att höra vad ni tycker och tänker. Är jag helt ute och cyklar eller är det faktiskt så att jag har lite rätt om kappan?

Tänk er mig smitta ner till bageriet

Jag brukar att vilja se saker i olika målbilder i livet. Dessa drömmar eller planer om en ny beige kappa handlar lite om jag vi får lägenheten vi visat intresse för inne i Vasastaden. Tänk er mig en lördagsmorgon dra på min kappa och smitta ner till bageriet runt hörnet för att köpa frukost frallor. Eller varför inte gå en tidig morgon med lilla valpen som även den finns i mina drömmar.

Att ytterkläder kan sätta en prägel och lyfta även en outfit eller utseende är en sak som är säker. Med en fin kappa skulle det lätt fungera att kliva utanför dörren med pyjamasbrallorna under. Hur som helst mina vänner. Jag har helt klart fastnat inne hos NA-KD och deras fina ytterkläder. Mitt tips blir att ta er en titt i deras butik ni också för ni kommer garanterat hitta era favoriter.

KRAM KRAM

 

3 thoughts on “Så stylar du kappan

Add yours

  1. Det är riktigt snyggt på andra men jag kan inte ha kappa, ser knasig ut eller så är det för att man inte är van 🤣😊

  2. Det är jättesnyggt med en lång beige kappa.
    Tycker det är lika snyggt med gympaskor till som en finsko.
    Blir sugen på en kappa men jag har sagt att jag inte ska köpa något förrän det är dags att byta ut så det får nog allt vänta.

Kommentera

Up ↑

%d