Tröttheten har kommit ikapp

Hej

I fredags när jag träffade med min läkare frågade hon såklart om hur jag mår och så vidare. Mitt svar att jag var så galet trött och ständigt hade ont i huvudet bland annat. Något som även min samtalsterapeut sagt många gånger nu att tröttheten har kommit ikapp. Du har sprungit i ett rasande tempo inombords och på alla möjliga sätt i över ett och ett halvt år nu. Såklart att tröttheten kommer komma en vacker dag, Kamilla.

Tröttheten har kommit ikapp

Där är jag nu att hela jag är så galet trött. Vilket delvis är en av anledningarna till att jag är lite off på många plan. Tilda och jag har plöjt genom många storys kring uppmärksammade fall såsom Johanna Möller, Knytby och nu senast om Barnamorden i Arboga. Vi har lite lika intresse kring rättsfall.

Hallo vad händer annars?

Jodå jag har börjat nörda ner mig i inredning igen och har tre bilder som jag tänker kring. Ska vi lägga schackrutig golv i hallen? Både ja och nej på den säger jag men himla vad snyggt det är. Ska vi satsa på en bordsskiva i träplank sågad rund som vårt köksbord är? Vi har nämligen samma stolar och liknande kryssben på vårt bord. Jag funderar även på om vi ska sätta träfärgade hyllor på ena väggen i Tildas rum när både sängen och färgsättningen är samma som på Tildas rum. Vilka världsliga funderingar jag har eller hur?

Farbror blå utanför balkongen

Härom kvällen hade vi besök av polisbilen utanför vår balkong. Lite smått lustig känsla fast det inte var till oss. När jag vågade mig fram till fönstret såg jag att de stod med killen eller mannen som stökade runt helt vansinnigt häromdagen vid pantstationen på Coop. Här åkte han fast för narkotika innehav och blev av med körkortet vad vi förstod bakom fönstret. Tur var väl det för han var hög som ett hus och stökade vid panten och störde allt och alla i butiken.

Behöver lära mig eller öva mera

En liten småkaka som jag tycker mycket om får jag bara inte till som jag vill de ska smaka. Allt ser helt okej när de ska in i ugnen men när de kommer ut har de alltid flytit ut och ser inte ut som de borde. Nu kommer säkert många säga att jag ska prova ett annat recept. Check på den flera gånger om. Frågan är väl bara hur många lika sätt man kan göra mördeg på. Dela gärna med er om ni har några höjdarrecepet.

 

 

8 thoughts on “Tröttheten har kommit ikapp

Add yours

 1. Schackrutigt golv ska ni definitivt lägga i hallen! Det är så galet snyggt och jag har inte ångrat vår schackrutiga golv i hallen en enda gång. Det är många år sedan vi la in det nu men jag blir fortfarande lika glad när jag ser det. Det är SÅ snyggt!
  Träfärgade hyllor kan vara jättesnyggt om det funkar med resten av inredningen i rummet, tycker jag.

  Ang. kakorna så tror jag att det var i söndags som Nymo hade Baka med Hilda och hon bakade småkakor bla. schackrutor. Kolla om klippet finns på Tv4play. Jag har inget annat tips för jag lyckas inte heller så himla bra med dom, samma som för dig dom smälter ut och ser inte ut som dom ska se ut.

  Tröttheten som är bedövande, vet exakt hur det känns. Finns bara en sak att göra, acceptera den och lev med den. Förhoppningsvis kommer den släppa för dig efter ett tag.
  Kram

 2. Till slut tar det stopp och tröttheten tar över. Då är det härligt att drömma om inredning och förändring. Ta hand om dig fina du. Kram

 3. Tyckte att alla dina inredningstankar låter bra! 🙂 Letar själv efter runda bord nu när vi snart ska flytta. Då vi flyttar till mindre är det fasen inte lätt att down siza!
  Hoppas att du snart får lite energi igen. Men det har ju varit mycket plus att du nu varit krasslig och ätit antibiotika. Någon gång säger ju kroppen till, på gott och ont! Vila, fortsätt promenera, baka och ta hand om dig!

 4. Otroligt fina bilder, jag går också och tänker på inredning, försöker få till ett hem här hemma. Bott här några månader nu ju haha 😀

 5. Den där mentala tröttheten är inte lätt att bli av med och usch så jobbig. Du får försöka fa det lite lugnt.
  Rutigt golv är snyggt, men kanske tröttnar efter ett tag.

 6. Åh schackrutigt golv tycker jag absolut att ni ska ha! Förr eller senare kommer den där mentala ikapp en tyvärr, och då måste man låta kroppen få vila och återhämta sig men det är lättare sagt än gjort.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: