För kort för att sluta drömma

Hej

För många handlar det om inte ta livet så hårt. Många målar upp de värsta av scenarier där pengarna tar slut och man riskerar att förlora allt man byggt upp. Några är också rädda för vad andra skall tycka om våra beslut och väntar i all oändlighet på ett godkännande. Sedan hör det också till den mänskliga naturen att tvivla på sig själv. På tok för många har en onödig respekt för andras prestationer. Livet är helt klart för kort för att sluta drömma.

För kort för att sluta drömma

Vi måste ha drömmar – annars lever vi bara! Drömmar och mål är meningen med livet. Dina drömmar är de som kan ta dig igenom de värsta svårigheterna. Drömmar är de som får dig att fortsätta framåt. Målen du har kan ingen ta ifrån dig – vad de än tar ifrån dig annars. Ändå känns det ibland för de flesta av oss att det inte är någon mening för det blir aldrig vår tur i livet.

Vår tid är utmätt. De flesta människor får ungefär 30 000 dagar och tid är inte en förnyelsebar resurs. Om vi ska få ut det vi vill av livet är det dags att göra något åt det idag. För vem vet hur många dagar just jag eller du får?

Dags att göra något åt det idag

Suck säger jag bara fast jag både vet och har inpräntat att detta är det som gäller så suger allt just nu. Därför jag varit off ett par dagar. Som Thorsten Flink sjunger  – För jag reser mig igen
Jag reser mig igen. Han sjunger att han reser sig när han ser i dina svarta ögon reser han sig så är det inte med mig. ———————Det blir bäst så här att all den text som stod här förrut blev raderad. Jag är inte redo för min sanning ännu.

Så vad har jag pysslat med de senaste dagarna 

Förutom att må konstant illa av antibiotikan jag fick har jag mestadels bara följt med i rullen känns det lite som. Jag firade FFF som alltid i fredags med hasselnötslatte från Espresso H, paket från Gina och en PW på milen. Myste på chokladbollar framför serie med stor och liten.

Fika och garagehäng

Igår var jag och Wille och Tilda på en snabb fika hos syster, Julia och Jacob efter att vi hämtat ett batteri till Tildas bil på Mekonomen i Huvudsta. Därefter blev det några timmar i Williams garage med dem. Väl hemma tokslocknade jag efter att vi fått i oss lunchen. Energin är inte alls på topp ännu. Kvällen blev lugn framför film och så släppte jag uppgiften så nu är det avklarat med bildjournalistiken.

9 thoughts on “För kort för att sluta drömma

Add yours

 1. chokladbollar alltså det måste jag baka när vi flyttat till nya lägenheten, så sugen jag blev nu, det var verkligen jättelänge sedan vi bakade det här hemma vilket förresten är lite konstigt då barnen ville ha det hela tiden ett tag, möjligen åt de för många. Ja, livet rullar på och man bör försöka göra varje dag till den bästa möjliga är mitt motto, visst är det toppen att ha drömmar, men inte om man skjuter på dessa hela tiden. Ta klivet, att vänta är att vänta för länge..Den där hasselnötslatten har jag också testat, men jag tyckte den var sådär faktiskt..men man kan inte gilla precis allt

 2. Visst är det viktigt med drömmar men tja i så fall behöver det vara drömmar som faktiskt kan realiseras annars blir det bara deprimerande.
  Åh chokladbollar, nu blev jag riktigt sugen på det

 3. Livet ska verkligen levas och ingen ska få ta i från oss våra drömmar, absolut ingen. Ge aldrig upp fina du och visst reser du dig igen. Många kramar till dig .

 4. väldigt bra skriven text utav dej ang drömmar man vet aldrig vad som kan hända i livet och det är super iktigg med mål och målsättningar som man själv kan utvecklas med o bli stolt över 🙂

 5. Det är så lätt att skjuta upp drömmandet och njutandet till framtiden. Men precis som du skriver så vet vi ju eg inte hur lång tid vi har kvar, så vi bör fånga varje jäkla dag!

 6. Jag håller inte riktigt med dig eller jo det gör jag alltså jag tror också att man måste få drömma och längta efter framtiden men jag tror också det är oerhört viktigt att inte drömma sig bort eller längta sig iväg från nuet så att man missar att njuta av det som är här och nu. Jag känner att jag kanske är lite för bra på att drömma mig bort eller längta mig in i framtiden så jag missar här och nu.

  Gud så gott med chokladbollar! Det ska jag nog sätt grabbarna på att göra i veckan. Barnarbete på bästa sätt. haha
  Ha en härlig vecka!

 7. Så gott med chokladbollar! Det tycker jag var en bra fredags snack. Nej jag tror också att det är viktigt att man tar vara på tiden vi har här 🙂

Kommentera

Up ↑

%d