WOW alltså äntligen snöar det

Hej

Nej men WOW alltså äntligen snöar det igen och den riktiga vintern har kommit tillbaka. Jag var som en snögubben efter dagens lilla runda. Härligt att det äntligen kommit snö så man slipper slasket.  Har en känsla av att vilja rensa, fixa, plocka bort saker och göra nytt och fräscht här hemma. Hela jag ropar nystart nystart känns det som.

WOW alltså äntligen snöar det 

Jag var hos min samtalkontakt idag igen. Det blev ett starkt samtal som kändes befriande efteråt. Vet ni ibland önskar jag att jag kunde eller vågade dela med er vad vi pratar om. För då skulle ni förstå mig mera och vad jag gått igenom. Men ännu är jag inte där fullt ut därför får ni små hintar när jag bara måste lätta på trycket.

Kom ihåg att hämta ut antibiotikan och lämna tillbaka jeans som inte passade mig på Gina T. Men glömde hämta ut paketet som jag verkligen ville ha med mig hem från Gina. Vet inte vad som hände eller det vet jag nog. Jag tog ett samtal när jag stod i kassan och tankarna dansade iväg på annat håll. Så jag får helt enkelt styra benen mot Skäris en gång till innan veckan är slut.

Saknar att skotta snö

När jag var ute på min runda när mörkret föll i eftermiddags var det många som var ute och skottade. Egentligen är det kanske inte själva skottande som jag saknar utan att få skotta upp vallarna som man kan leka och bygga kojor i. Särskilt William och jag älskar snö och har byggt hur mycket som helst i snö i alla år. En koja varje år tills för några år sedan. En sak är helt klart att när det blir nästa snö och vinterpromis ska kameran med och vi ska göra änglar och titta upp på alla stjärnor på mörka himlen. Är vi riktigt vintersmarta tar vi med en termos och dricker varmchoklad nere i Långbropark.

Nu blir det mera Leif och Billy. Jag har nämligen blivit en nörd på dem nu när jag varit sjuk.

De är så himla roliga och har helt min humor.

 

10 thoughts on “WOW alltså äntligen snöar det

Add yours

 1. Ja jag föredrar då också snö framför det här grå som vi är tillbaka i här i Skåne. Det har kommit några få snöflingor idag men de dränktes av regnet.
  Skönt att du har en bra samtalskontakt att prata med. Och allt behöver man inte dela med sig av på bloggen förrän man kände sig redo

 2. Snö är så mysigt, även om jag helt klart föredrar sommar. Du har verkligen gått igenom mycket fina du och en nystart låter underbart. Nu kör vi!

 3. Jag älskar snö! Det är minusgrader här i Skåne igen, i min del av Skåne iaf. Det ligger något på marken som är som en blandning mellan snö och frost. Det har varit helt underbart väder idag, kallt men soligt. Trots det har jag inte kommit ut på en ordentlig promenad.
  De där samtalen som man har kan vara underbara, svåra, tunga, lättande ja allt på en och samma gång. Om du vill berätta någon så gör det annars strunta i det, vi har inte med det att göra. <3
  Hoppas att ni får mer snö, och att vi också får lite.
  Kram

 4. Jag har också haft den känslan idag, att vilja rensa och nystart och så…. göra om mitt sovrum med mera haha =)
  Här snöade det också igår men bara slask 🙄

 5. Vi har också fått tillbaka snön, så mycket bättre än allt slask! Det är ju så roligt att vara ute och leka i snön, och är man ute ska man definitivt ha med sig varm choklad😍

 6. Jag gillar snö när det är kallt ute och snön får ligga, men det händer typ aldrig i Skåne. Jag gillar snö i fjällen, men inte direkt hemma… Älskar det knarrande ljudet när man går på snö 😀

 7. ja det är skönt att det är kramsnö och knte slask. fick byta massa strumpor så fort jag va ute med hunde . jag ör med inne i en period dör man ba vill resa o slänga saker

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: