Vitlök i näsan mot bihålorna

Hej

Jag är fortfarande inte 100. Självklart säger jag för så brukar det ofta vara när jag varit förkyld att de blir bihåleinflammation som avslutning på det hela. Det var liksom standard att jag fick antibiotika för inflammation i bihåkorna när jag blev sjuk och jobbade på förskola. Vitlök i näsan mot bihålorna har jag provat förr. Men det gör så attans ont. Känns som hela näsan svider sönder.

Vitlök i näsan mot bihålorna

Som sagt hade jag både hört och provat med en delad vitlök i vardera näsborre tidigare. Idag när jag googlade på huskurer. Allt för att snabba på mitt till frisknande lite extra läste jag att man även kunde linda in vitlöken i lite papper.

Tacka Gud …här kom skatteåterbäringen för med papper runt löken var det okej med löken i snoken. Visst svider det och nysattackerna löper efter varandra men det lättar faktiskt och det går lite lättare att andas genom näsan. Nu skulle jag varit fiffig och lagt ut bilden jag tog på mig som en valras med tussarna med papper och lök i näsan. Men jag låter er faktiskt slippa se eländet. Snällt eller hur.

Halkade runt i stövlarna

Bara för att få frisk luft och komma ut och andas gav jag mig ut på en liten runda. Det var snorhalt men så himla skönt. Väl hemma igen kröp jag ner i sängen och sov några timmar. Nu vill jag bara bli frisk så jag kan gasa igång livet och nya året på allvar. Visst kan vi ana ännu ett hjärta.

” Låt tårarna du gråtit 2021, vattna fröerna du planterar 2022 ”

 

5 thoughts on “Vitlök i näsan mot bihålorna

Add yours

  1. Usch för bihåleinflammation. Det var standard hos mig också förr.
    Var försiktig med vitlöken, jag har sett personer med brännskador i öronen när de stoppat in vitlök för öronvärk. Det är starka saker det där.

    Skönt att du kom ut och fick frisk luft iaf. Det är nog det viktigaste i tillfrisknandet.

  2. Hoppas du snart är frisk igen, skönt att komma ut och röra på sig fast Attmar inte mår 100%..Ja, jag har också nya stövlar och upptäckte att det är riktigt farligt halt ute nu när jag är på väg till jobbet

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: