Bye Bye 2021 tredje delen

Copyright 2021. All rights reserved.

Hej

I början av juni kom äntligen första stora leveransen från MIO med våra möbler. Jesus eller vad man säger vad skönt det var. Äntligen kom möblerna och vi började få ett hem.

Juni

Känslan när första lastbilen rullade fram till porten med våra möbler var magisk. Visst gick det väl bra att bo lite hur som haver första dagarna men jag och vi behövde få komma i ordning.

Jag var på en himla mysig vinprovning i Gamla Stan en juni kväll. Där jag hittade en ny favorit nämligen Lambrusco.

Livet sög verkligen när Marcel blev inlagd på hjärtintensiven med hjärtmuskelinflammation i över en vecka. Fasiken vad jag avskydde restriktionerna då när vi inte fick besöka honom först. Men en läkare gjorde undantag för oss som Marre var så ung. När han väl var hemma följde flera månader av sjukskrivning då han inte fick anstränga sig alls. Sedan i höstas jobbar han på som vanligt och mår bra igen vilket är så skönt.

Tilda och jag åkte runt midsommar till Gotland i 12 dagar och hade underbara dagar. Bra väder och roliga nya minnen att lägga i minnesbanken. Tänka sig att vi kom iväg till Ön i år igen. Det har blivit lite av vår grej att åka till Gotland tillsammans.

Cicci och Julia kom över några dagar och firade midsommar med oss. Innan vi åkte vidare och bytte Åminne mot Lummelunda. Det var lite härvigt innan vi kom på plats i Lummelunda men wao vad vi trivdes där minsann. Jag fick även med mig årets sten från Bästeträsk hem.

Juli

I juli blev det en del hänga i stan på roliga äventyr med en drink där det kändes rätt där och då. Jag stretade åt alla håll och kanter och var nog minsann lite överallt även i både tankar och känslor. Så här i efterhand sprang jag på tok för fort för att ens hinna med själv. Men ganska kul var det stund tals.

Det blev även några båtturer både på egenhand och med andra. Ljuvligt måste jag säga. Kan ni tänka er att jag fick åka båt på det sättet som jag velat åka båt hela mitt liv. Den tackar jag för såklart.

” Känns det fel så är det fel – Känns det rätt så är det rätt nu ”

Ställde mig på vågen första gången sedan årsskiftet och trodde knappt det var sant. Visst har jag hört att man ofta går ner i vikt när man kanske inte mår hundra och lever ett nytt liv. Var tog alla dessa kilon vägen. Ångesten åt nog upp dem. Tackar för det för nu kände jag igen mig själv igen.

Åkte till Småland för att hälsa på mor och far. Barnen och jag åkte ner till Småland ett par dagar. Där hann vi även besöka mormor och morfar på kyrkogården och hälsa på eller göra spöjakt i  ett av mormorsbarndomshem.

Augusti

Augusti började som de alltid gör med att båda killarna fyllde år. Att fira dem utan R eller som hel familj var inte så konstigt för han har mestadels jobbat de senaste 10 åren då de fyllt år. Stockholm och säkert hela landet levererade ljuvliga sommardagar.

Jag däremot började fundera på om jag var av eller på. Herregud vad livet var allvarligt. Måste man verkligen veta kan man inte tycka båda eller inget av dem?

En kväll hängde jag på Söder och drack vin på Dryck och vinbar med en gammal kär vän vilket var himla mysigt. Vi ses helt klart för sällan.

 

 

One thought on “Bye Bye 2021 tredje delen

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: