Bye Bye 2021 fjärde delen

Copyright 2021. All rights reserved.

Hej

Då ska jag väl se om jag kan knyta ihop säcken här då för mitt år 2021. Det kanske kan bli svårt då det spretade på alla tänkbara håll och kanter. Men en sak tar jag med mig.

Kära förflutna.Tack för dina lärdomar. Kära framtid. Jag är redo.

September

Hösten började bra med att jag fick hela Marina Tower Spa för mig själv i två timmar. Det är väl vad man kallar egentid eller har jag fel? Samma dag träffade jag även Marina irl vilken har kommit att bli en ny mycket god och smart vän till mig.

Jag började även läsa bildjournalistik på Mittuniversitet i Sundvall vilket verkligen var roligt. Nu i början av januari ska jag läsa igenom min slutuppgift en sista gång innan jag gör bokslut på den kursen. Under september blev det några kvällar på stan. Hösten var lika vacker som alltid.

Årsdagen vändes till något bra efter 15 år. Den 10 september som alltid varit eller i alla fall i 15 år varit en hemsk dag för mig blev en omtumlande dag på flera sätt. Men med god vän lyckades jag vända dem till frihetens dag då skilsmässan äntligen gick igenom.

Överallt möttes jag av hjärtan och fjädrar vilket kändes otroligt fint. Tack återien för alla hälsningar.

Oktober

Kan man få en dag tillbaka? Kan man få en enda önskan? Jag var på en en riktigt bra och tänkvärd teaterföreställning på en liten teater på Söder.

Tjehäng på Fondueboden en ruskig söndagskväll. Trevligt men inte alls så gott som det såg ut att vara tyvärr.

Hälsade på hemma hos mig själv på Dr Widerström. Eller i den lägenheten som var min mellan 1993 till sista december 96 då jag släppte den vidare. Det var skoj och en speciell känsla måste jag säga.

Många rundor blev det i höstas till bagerierna för att köpa hem frukostfrallor. I somras var målet att köpa jordgubbar. Älskar alla mysiga ställen här omkring.

Hade en helt magisk dag på Kinaterapi. Wao säger jag återigen vilket ställe och stort tack för en underbar dag Nanny.

Många livsviktiga snack blev det med finaste Marina under hösten.

November

I början av november fyllde Tilda äntligen femton. Ännu en stor dag för henne var när hon klarade mopedkortet och fick sin bil av R. Medan Tilda skrev på Trafikverket besökte jag Rademachersmedjorna i Eskilstuna vilket var mysigt.

Årets alla julmarknader började i slutet av november vilket jag sett fram emot. Vi var riktigt tidiga med att pynta och ta in gran i år vilket tog ut sin rätt i slutet då granen barrade sönder innan jul. Så jag fick snällt köpa en ny.

December

Första snön föll i början av januari vilken jag verkligen saknat massor. Allt blir ju så mycket ljusare när den äntligen kommer.

Jag och syster var på Friends och hejade och gjorde vad vi kunde för att AIK skulle ta SM guldet i år. Även laget gjirde allt de kunde men tyvärr så räckte det inte för vinst ändå.

Jag var på både tjejmingel och julfest på en och samma dag. Det var så roligt. Mitt lag vann även en resa på julfesten men eftersom jag var en utomjording på den tillställningen gav jag bort min del till hen som bjöd in mig.

Julen och och blev himla bra fast lite annorlunda. Tror att både barnen och jag blev belåtna om man nu kan säga så.

Avslutar med att återigen visa på den kärlek och omtanke som jag fick från ovan häromdagen.

År fick eller får jag snällt fira hemma i soffan då jag åkt på samma förkylning som både Tilda och Wille haft. Men håll i er för 2022 kommer bli mitt år på alla plan.

 

 

 

 

8 thoughts on “Bye Bye 2021 fjärde delen

Add yours

  1. Åh så kul att få se, många härliga stunder. Och alltså WOW så härligt att du går in med inställningen att 2022 blir det år, är helt säker på att det kommer bli fantastiskt!

  2. Mycket tecken där 🙂 känns som du börjat landa i allt som hänt. Har ju följt dig ett tag, men när man gör en sammanfattning blir allt så tydligt.

  3. Vilket år du har haft härligt att se tillbaka på året kul med alla härliga promnad bilder du delar med dej av hoppas du får ett underbart 2022♥️

  4. Jag älskar hur öppen du är för små tecken i vardagen.
    Det låter som att du har haft en härlig höst trots förkylningen nu i slutet på året.
    God fortsättning!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: