Nyklippt och fixade bryn

Hej

Det är bara att erkänna för mig själv att jag faktiskt inte är 100 utan fått en snorkråka. Inte så konstigt kanske då Tilda var sjuk förra veckan och Wille och jag är lite slokna just nu. Jag har verkligen gjort allt och kämpat på för att både bromsa och trycka bort sjukdomskänslan. Nyklippt och fixade bryn allt för att känna mig lite extra piffig när 2022 kickar igång. Jag hade planerat för en mysdag i stan idag men så himla mysig blev den inte.

Nyklippt och fixade bryn

För det första blev jag sen när jag skulle iväg då jag blev tvungen att ta ett samtal. Hur som helst så blev smartaste vägen att kliva av i Hornstull och gå över Västerbron upp till frisören som låg på Kungsholmen. Den rundan skulle kunnat varit supermysig och vacker men det var jäkla slaskig och snorhalt. Snöade snöblandat regn så jag var halvblöt när jagkom fram till frissan. När jag lämnar frisören vill i alla fall jag känna mig lite sådär fin som man oftast känner sig när man lämnar frisörstolen. Men icke för det var med luvan på eller mössan som gällde. Hur som helst var det så skönt att få klippa mig och få lite fräscht hår igen.

Bubble Tea hos Buddy Cafe

Efter frisören styrde jag stegen mot Kristineberg och By Langenkrans där jag skulle fixa brynen. Jag har en vän som går hos Anna och är så nöjd vilket jag förstår för hon har verkligen tokfina bryn och fransar. Innan det var min tid med brynen smet jag in på ett udda café i porten bredvid, Buddy Cafe. Bubble Tea är en helt unik dryck som görs med en tebas som blandas med frukt, mjölk och fruktjuicer. Därefter adderas signaturen ”bubblor” –  tapioka pärlor som sitter längst ner. Unikt autentiskt thai bubbelte med mycket is som skiljer sig från andra typer av lte.

Pärlorna var lite smått skumma måste jag säga lite som skumgummi vilket jag inte smakat på såklart. Men skummiga som om jag la tungan mot dem trycktes de ihop för att puffas upp när jag lättade på trycket.

Golfbaren i Kristineberg

I somras var jag och spelade golf och tog en glas bubbel på Golfbaren vilket var himla mysigt. Idag var såklart minigolfen pch baren vinterstängda. Men alla vackra citat på stenarna från kända poeter och författare var nästan vackrare idag mot snön och i sin ensamhet.

ByLangenkrans en riktigt bra salong

Jag som har väldigt gles bryn med få strån har inte fått till browlift vilket jag testat på salong tidigare. Idag var grejen att jag skulle färga och forma brynen. Anna som specialisten heter var ett himla proffs och så trevlig. Mina bryn blev så himla bra. Lite mörka just nu men så är det alltid första två dagarna när man färgar brynen. Till ByLangenkrans kommer jag garanterat gå flera gånger.

Därefter åkte jag raka vägen hem och hoppade i mjukisbrallorna och bäddade ner mig i sängen. Det syns till och med på bilden att jag inte var 100 okej. Men men till alla som säkert undrar – är det covid igen. På den frågan kan jag ge svaret är nej för jag gjorde hemmatest på kvällen vilket återigen visade negativ på det. Inatt tänker jag sova bort allt vad förkylning och snorkråka heter.

 

 

8 thoughts on “Nyklippt och fixade bryn

Add yours

  1. Går så mycket hela tiden och allt är inte covid som tur är. Fina bryn. Det borde jag kosta på mig då mina är så tråkiga. Piggar helt klart upp.

  2. Trist att du är förkyld, det kan verkligen däcka en.
    Hemmatest? Var har du köpt det? Det borde vi alla ju ha så kunde vi ta test hemma innan vi går ut. Visa ett negativt svar och har sitt vaccinbevis så borde det nästan kunna vara som det var pre-pandemin.
    Krya på dig!

  3. så skönt när man piffar upp sej lite inför nya pret för det behöver man verkligen 🙂

  4. Trist att avsluta året med en förkylning. Ligger skäkv här och snorar och det är bqra att gilla läget. Nu lyfter vi blicken mot bättre tider. Stor krya på dig kram ❤

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: