Hjärtan på konstiga ställen

Hej

Håller ni med mig om att detta var allt ett lite annorlunda ställe att dyka upp på? Hjärtan på konstiga ställen. Igår kväll när jag rev av plåstret från provtagningen tidigare under dagen fick jag en hjärtlig hälsning. I plåstret hade nämligen blodet formats till ett hjärta. Inte som något man eventuellt skulle kunna ana utan ett tydligt hjärta. Tack snälla för den hälsningen och omtanken.

Hjärtan på konstiga ställen

Att både hjärtan och fjädrar dykt upp lite när som för mig under året har varit glada och värmande hälsningar som jag glatt mig över. Vad betyder alla dessa hjärtan? Nyfiken som jag är kring andevärlden så har jag såklart läst på en del om dessa tecken. Jag har börjat följa mitt eget hjärtas väg och sanning. Tecken ska ge oss hälsningar och vägledning i livet. Det finns någon på andra sidan som vill visa att hen finns där och stöttar mig. Vilket jag är så tacksam för. Jag vet och känner att du finns där eller här för mig.

Svagdrickan hade jag nästan glömt

Redan förra sommaren fick jag en slipsten av mor och far. I samma sväng fick jag även en svagdricka krus eller vad man kallar dem. Tyvärr så har jag inte tagit hem dem ännu. Men det börjar nog bli dags snart kände jag när jag såg denna bilden på insta idag.

Så himla fint. Min tanke är att ha en tunn ljusslinga liggandes i den så den blir som en golvlampa. Vad tror ni om det? Men först och främst ska jag hämta hem mina saker. Marcel fick i somras en gammal grammofon som han bad mig flera gånger be Cicci ta med upp från Småland nu i julas. Tror ni jag kom ihåg det? Självklart inte men nu har vi verkligen snart en släpkärra med saker som ska upp.

 

 

9 thoughts on “Hjärtan på konstiga ställen

Add yours

  1. Mycket tydligare än det hjärtat kan det inte bli. Måste ha känts otroligt bra av att se det. Reagerade positivt direkt då jag såg det tidigare och blev väldigt glad av det.

  2. Det kommer bli snyggt med en ljusslinga i flaskan/kruset!

    Jag har en bekant som brukar se hjärtan och fjädrar på olika ställen. Tror att hon läste någonstans att fjädrar hade olika betydelser utifrån vilken färg de hade.

  3. Sånt underbart tecken på att kärleken finns där. Omtanken och tron på dig finns där. Det är nu det händer och det kan skapa en skön känsla inför det nya året. Det är nu dags att tro på dig själv, för du förtjänar det allra bästa <3

  4. va skönt o veta att hen finns där för dej och så myssigt med hjärtan som träder fram 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: