Magin med burken med klubborna

Hej 

God fortsättning blir mina första ord idag. Här hemma blev det en hel del hemma fixande hela förmiddagen. Därefter blev det lite problem att lösa innan Wille och Tilda kom. Annars har det varit mestadels mys. William och jag gjorde en runda i det härliga vädret innan mörkret föll. Magin med burken med klubborna. Har ni som jag klurat på varför alla pizzerior alltid har en burk med klubbor?

Magin med burken med klubborna

Idag var eller blev vi lite extra lata. Tilda var sugen på kebab och vi andra knappt hungriga så Wille och jag delade en barnpizza. Alltså ni anar inte hur skönt det är att ha en riktigt bra pizzeria nästan utanför vårt hus. Det skulle lätt kunna bli lite för nära om man gillar den typen av mat. Men jag tror att vi klarar oss på den fronten men verkligen smidigt med närheten till det mesta.

Medan jag satt och väntade på vår mat i några minuter blev de flesta som kom in upptagna av burken med klubborna. Visst är den en färglick som ser härlig ut. Men hur goda är de klubborna egentligen? Inte särskilt skulle jag tro. Bara för att tog jag en bild på färgklicken. Vad är grejen med klubborna tror ni? Jag tror det måste handla om att locka alla med barnasinnet kvar att äta upp sin mat. Köper ni den tanken eller inte?

Julgranen deckade och nu även amarylisen

Säga vad man säga vill men visst fasiken var det trist att julgranen deckade så vi blev med en i plast i stället. En plastgran kan aldrig mäta sig med en äkta även om den äkta är fulare än fulast. Ikväll kroknar även amaryllisarna. Ja ja vad är en bal på slottet? Hur som haver har vi haft jul länge i år eftersom vi började redan vid första advent.

6 thoughts on “Magin med burken med klubborna

Add yours

  1. Jag tror att klubborna är där som ”in case of”. Tänk om någon behöver vänta länge, ja då kan man släng till dem en klubb. Är barnen glada och nöjda är föräldrarna glada och nöjda.

    Min amaryllis kommer nog inte slå ut detta året. Men visst är det tråkigt när granen ger upp och amaryllisen slokar.

  2. Hihi. Har aldrig funderat på detta med klubborna. Muta små barn är min tanke 🙂 Vet att du också har haft ett tufft år, men vågar jag skriva att det bara kan bli bättre nu?

  3. När amaryllisen kroknar då är det dags att dansat ut julen, eller? Skönt när de håller över julen. Här blev det ingen i år tyvärr. Kom på det alldeles för sent. God fortsättning fina du ❤

Kommentera

Up ↑

%d