En annorlunda jul

Hej

God Jul på er igen får jag väl säga. Jag har tagit julen bra tycker jag tills för en stund sedan. Det blev minsann en annorlunda jul i år. Nu blir det allt svårt att skriva om julen när känslan av sorg plötsligt sköljde över mig. Tusen tankar känslor kom som ett brev på posten. Man kan inte bara fly från 25 år som att vända på klacken och inte se sig över axeln.

En annorlunda jul

Allt gick så bra och barnen och jag har haft en supermysig Uppesittarkväll och julafton fram till efter lunch. Även när jag blev ensam hade jag det så mysigt och snicksnackade med en vän som åkt på covidsvängen igen bra länge i telefonen. Det behövdes tydligen bara en liten fin god julhälsning för att sorgen tog över.

Fy fasen alltså vad livet suger ibland, samtidigt som det känns lugnt och tryggt. Jag ser fram emot 2022 med stor förhoppning på alla plan. Känner på mig att det är i år som det plötsligt händer storslagna grejer för mig.

Det är allt lite för sorgligt att alla sagor inte har lyckliga slut. Lika sorgligt är det när man tar beslut som kastar omkull alla inblandades värld. Jag är så ledsen men jag hade inget annat val. Och just idag på självaste julafton suger det såklart lite extra att vi alla fick en annorlunda jul.

Tomten kom även hit

Kan ni tänka er att tomten hittade även hem till oss. Trots att vi inte satte ut tomtegröt i natt på balkongen så kom tomten och lämnade klappar till oss. Barnen fick sina klappar och jag tror faktiskt att några av dem gick hem. Även jag hade varit riktigt snäll i år för jag fick också fin fina klappar av barnen. Tack älskade ungar. Love you!!!

Innan barnen åkte vidare till R tog jag några julbilder på min lilla barnaskara. Eller lilla och lilla jag har nog varit extra duktig som skrapat ihop tre stycken.

 

 

7 thoughts on “En annorlunda jul

Add yours

  1. Väldigt fina bilder 👌 jo men så blir det ibland, det var lite jobbigt när vi delade på oss och sonen helt plötsligt skulle vara med den andra på julafton vartannat år. Jobbig period men nu är det ju så att vi fann tillbaka 🥰

  2. Fina bilder och lät som en hyfsat mysig jul även om det alltid är svårt att vänja sig vid nya förhållanden och att saker blir annorlunda, vi hade en lugn julafton hemma

  3. Fina barn och fin mamma, å vilken fin klänning! Omställning är känslosamt och jobbigt, man måste nog få sörja och sörja färdigt innan det kan vända. Jag tog vår skilsmässa väldigt hårt, trots att jag tog initiativet. 10 år som väldigt ensam blev resultatet, men sen hände det. HAN kom in i mitt liv. Så mirakel kan hända och jag är säker på att det bästa ligger framför dej <3

  4. Första julen ensam är så tuff. Separerade då barnen var små och satt ensam så många jular. Min ”familj” typ föräldrar och syskon firar ju inte jul och fanns inte på kartan att fråga mig vad jag gjorde. Någon gång frågade jag men då var det bara ett pustande och stönande. Men nu känns det väldigt bra igen, och det kommer vända. Förresten, vacker klänning du har. Rött.. kärlekens färg.

Kommentera

Up ↑

%d