God Jul till er alla

Hej

Nu är det riktigt nära. Om bara några minuter är det julafton igen.Inte nog med att det är jul så snöar det. Marken är redan vit. Tänk att vi kommer att få en vit jul i år. Så himla mysigt måste jag säga. God Jul till er alla från mig.

God Jul till er alla

Hela dagen har jag varit i farten med en det ena och andra. Sista klapparna skulle hämtas och packas in. Tänkas sig att vi hann klart med allt med god marginal idag. Så vi hann mysa ner oss i soffan med alla bingolotter. Däremot så är vi allt lite smått besvikna på att vi inte ens vann en ny lott på alla lotter vi hade. Barnen hade två stycken och jag en. Men efter halva blev jag skrapare till tre lotter samtidigt.

Det var verkligen klurigt att hitta alla nummer och hinna med. Nästan lite hjärngympa eller vad man ska kalla det. Vann ni på era lotter?

Testade oss och fick ok

Eftersom Tilda varit och fortfarande är lite småförkyld testade vi oss hemma med snabbtest idag och fick grönt. Vi har inte covidskiten igen. Alltså jag måste verkligen säga att det var smidigt att göra snabbtestet hemma på en kvart. Inte för att jag trodde att hon skulle haft covid igen. Men smart att kolla upp så man inte sprider runt skiten om man  bara är lite förkyld.

Imorgon kommer tomten igen

Julafton firar jag med barnen fram till efter lunch då de åker till huset och firar med R. Sedan kommer de tillbaka igen på juldagen. Planen var att vi skulle gått på juldagsbio som vi alltid gjorde förr. Men SF kräver vaccinationsbevis och det har inte alla ännu så vi tänker kolla julfilm hemma och mysa isstället.

Pin på Filofax

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: