Helgstatusen

Hej

Helgen bara swischade förbi känns det som. Jag hann inte med allt som jag borde gjort eller tänkt göra heller. Men å andra sidan blev den ganska mysigt ändå. Helgstatusen får tre av fem. Musikhjälpen gick varm här hemma hela veckan och ska jag vara ärlig så saknar jag dem redan.

Helgstatusen

Jag förstår inte varför jag har en så stor stress inombords just nu men så är det. Tröttheten äter upp mig medan halva jag rusar och vill göra både det ena och andra. Hua säger jag bara…En sak bestämde jag i helgen och det är att jag ska göra allt för att nästa jul ska firas i fjällen eller på annat mysigt ställe. Allt för att komma bort från känslan av hur jularna varit och slippa mötas av den ångesten.

Jag trodde nog någonstans att jularna varit mysiga och lugna men ack så fel jag hade. Smlie it och le tänker jag fasiken aldrig mera göra bara för att. Lös problemet ekar i skallen när mycket kring julen kommer i skallen.

Någonstans trodde jag nog att om jag började tidigt som bara den med att jula in oss och allt som hörde julen till. Skulle jag göra jul på mitt sätt – vårt nya sätt men icke. Allt för många saker spökar fortfarande kring just julen. Så till nästa år blir det gör om och gör rätt så som det som är vi nu.

Garaget med stor och liten

I lördags var jag i Willes garage med Tilda och William. Wille skulle se om han kunde fixa en grej med Rosie. Det är en himla tur att jag har en egen bildoktor i familjen. Du är bäst William. Jo då alla tyckare jag är fullt medveten om att bilen måste tvättas. Snart så ska Rosie få bli ren och fin igen.

Ryggövningar mot diskbänken

Medan middagen lagade till sig själv sista minuterna vilade och tryckte jag ut ryggen på mitt bästa sätt. Lite som Pippi med fötterna i vädret.

Kamillas Kolakokeri

I söndags kokade jag äntligen chokladkola och knäck. Till och med pepparkakorna för året blev bakta. Tilda satte ihop året pepparkakshus vilket blev ett passande för oss fyra.

5 thoughts on “Helgstatusen

Add yours

 1. Jag blev lite glad att se din smutsiga bil 😅 mitt dåliga samvete lättade lite. Hade samma tanke som dig. Börjar man tidigt blir det ingen stress. Ja ibland blir det inte som man tänkt sig

 2. Råkade ställa till med en större fest 2 veckor innan jul och har klämt in en julfest med jobbet (som jag arrangerat) så jag har liksom inte kunnat/orkat fokusera på julen också. Men jag tror att jag kommer att hinna med allt. Hoppas även kunna få en mysig lilljul, men jag sitter säkert här och slår in julklappar då…

 3. Så mysigt julstök ni fick till. Jag har svårt med julkänslan i år och det känns mest som en stor hög med ångest. Hoppas verkligen man får till bra julstämning och kan bita i hop. Kram

 4. Men så tråkigt att du har en sån känsla kring julen men jag kan förstå att första julen är tuff.
  Det låter ändå som att du får till det rätt bra.

  Haha det var mig en skitig bil fast min är inte mkt bättre.

  Jag måste göra mer julgodis, det är mitt ansvar till julbordet.
  Kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: