En miljard barr

Hej

Jag som trodde att jag skulle känna mig lugn och utan stress inför julen är allt annat. Allt står mig upp i halsen kan jag säga. Är det inte det ena så är det det andra. En olycka kommer sällan ensam är sannare än sant. Det är en sak som är säkert. En miljard barr om inte mer tog jag hand om igår förmiddag. Annar så fullfart fredag.

En miljard barr

Igår fick jag mycket tråkigt gjort och avklarat. Ni vet de där dagarna när tråkiga måste listan måste betas av och det inte finns någon återvändo. Förutom den listan stod tvättstugan bokad i mitt namn. Hur som haver när jag smidigt skulle svänga ut från mitt rum med mina sängkläder stötte jag emot granen.

Som självklart barrade till värre än värst. Granen hade barrat järnet senaste veckan och jag var tveksam om den skulle klara sig fram till jul. Det gjorde den tyvärr inte. För jag fick tokfnatt på allvar på den och slängde ut granen på balkongen. Alltså ni anar inte vad barr det blev. Ärligt talat så har jag nog aldrig varit med om en barrigare gran.

Så nu återstår frågan om vi ska köpa en ny gran eller enbart göra grantomtar. Eller ska det bli så illa att vi köper en plastgran? Den suger verkligen när jag alltid och fortfarande hatar plastgranar. Fortsättning lär följa på granfronten här hemma.

Fira, fokus och fredagspresent

Mitt fredagsfokus denna fredag låg först och främst på att beta av punkterna på min lista. Den klart jobbigaste punkten var att påbörja skrivdelen i examinationsuppgiften på bildjournalistiken. När orken tog slut hade jag kommit halvvägs vilket jag verkligen är mer än nöjd med.

Fredagsfirade gjorde jag med mitt nya favoritgodis under tiden som jag satt och skrev på uppgiften. I fredagspresent fick jag eller ska få eller om jag nu kan räkna in att jag bokade in en frisörtid dagen innan nyår. Attans vad jag längtar till den redan nu för frisyren är allt annat än kul för att säga det lite fint.

Ny dag nya tag – Fast jag skulle faktiskt bara vilja dra täcket över huvudet och vänta in nya året.

 

6 thoughts on “En miljard barr

Add yours

 1. Oh jag vet exakt hur många barr det kan bli! Jag har ett inlägg på bloggen som ser ut precis som dina bilder gör. Efter det köpte vi en liten plastgran med inbyggd belysning och det är vansinnigt praktiskt och enkelt. Sen har jag alltid små granar som jag pyntar på olika sätt, riktiga granar då.
  Har bilder på bloggen på det också. I år har jag en minimini som står i en stor vas med mossa i botten, en tomte och en ljusslinga men den är inte klädd. Sen har jag en liten gran som är så pass stor att jag har kunnat klä den som en normalstor gran men liten nog till att stå i en vas på ett bord. Då får jag in grandoften men ingen av de kan barra ner hela golvet till mig.

  Gott godis du har njutit av, jag gillar också det.

 2. Fy vad barr! Avskyr när det barrar så, vi har plastgran just för att slippa alla dessa barr och det är smidigare för oss i nuläget.
  Åh har inte testat det godiset, men ser supergott ut!😍

 3. Jösses!
  Vi har inte haft riktigt gran på många år, eftersom både barnen och jag är allergiska. Plastgranar numera är jättefina, men visst… doften får man ju inte. De där godisarna är bland mina favoriter, så goda!

 4. trist med granen och sjukt irreterrande med granbarr överallt blir ju så jobbigt att städa bort..ni kan ju bara köra tomtar och ljus det gör vi i år pga flytt..mysigt

Kommentera

Up ↑

%d