Jag valde ingenting

Hej

Hur mår ni idag sötnosar? Själv mår jag bara bra kanske lite ont i skallen vilket är självförvållat. Så som det kan bli när man är på julmingel med bubbel. Hur som haver…Jag valde ingenting för sillprovning är fasiken inte min grej. Varken sill eller sushi funkar på mig. Däremot så tycker jag ofta att sill doftar så himla gott.

Jag valde ingenting

Kan ni tänka er att jag hittade en sista drinkbiljett i väskan imorse? Då undrar jag verkligen hur det gick till när jag fick smutta på några glas igår. Tror jag enkelt kan räkna ut vem jag ska skylla huvudvärken på. Så pass upp snart blir det tillbaka kaka på den.

Allt eller ingenting

Lite så har min sista vecka varit antingen eller tystnad eller ett himla svammel av skratt och glädje. Igår kväll var jag på både en tjejkväll innan jag hängde på julmingel. En supermysig eftermiddag och förkväll med tjejkväll som innehöll en massa mys. Även lite piffade ögonbryn fick jag vilket behövdes kan jag säga. Egentligen skulle jag både vilja och behöva gå och tråda mina bryn igen men vi får väl se vad tomten säger. Har jag varit snäll eller inte?

Tyckte jag höll käften ändå vann jag

Hur är det möjligt att jag som knappt kände någon var med i vinnarteamet på frågesporten? Visst kanske jag är lite bra på att lyssna och känna in men hälften var rena rama gissningar. Vinsten gav jag bort som tack för att jag fick hänga på eller vad man ska säga. Ni hänger kanske inte med men en utomjording kan inte vinna interna tävlingar tänker jag.

”Ska vi dela livet ska vi göra det någon som gör det finare”

Melissa Horn /Cherrie

 

3 thoughts on “Jag valde ingenting

Add yours

  1. va myssigt att gå på julmingel med sina vänner o bara ha det bra , livet blir så mkt roligare 🙂

  2. Låter som en fantastisk tjejkväll <3
    Ditt citat i slutet alltså, det är något som verkligen fastnar. Livet ska delas med någon som respekterar och gör livet enklare och bättre. En dag kommer vi ditt finaste <3

Kommentera

Up ↑

%d