Önska dig en låt

Hej

Önska dig en låt genom Musikhjälpen. Har ni gjort som jag och önskat er en låt för någon eller några ni håller nära och kära? Denna veckan med Musikhjälpen är verkligen så mysig när tvn står på hela tiden och sprider kärlek och värme. Skulle ni höra eller se min önskan och jag skulle missa den så pinga mig.

Önska dig en låt

Allt annat än lagom rör sig i skallen på mig just nu. Kan vi eller han hon som styr över allt inte bara plocka bort all misär och elände från och med nu. Bort med covid, bort med all ångest och bort med att stå bredvid medan livet pågår. Säger jag som ska vara sidekick ikväll. En gång för inte så länge sedan lovade jag mig att aldrig mera stå vid sidan om.

Men jag har lärt mig att det är en jäkla skillnad på att vilja vara med vid sidan och bli placerad på sidan. Hur som haver så ska det bli både kul och spännande att hänga på julmingel ikväll. Aldrig mera tänka jag nöja mig att vara lagom.

Lagom för vem då liksom

Lagom för mig själv – nej tack. Tänker att om jag nöjer mig med det lilla när jag precis som alla andra vill ha och vara det bästa. Då är jag ute och cyklar på helt fel grusvägar. På tal om något helt annat måste jag fylla på min lilla mage med lite sen lunch efter dagens runda.

Nästan så nyponen som frusit sönder ser lite smått läskiga ut. Håller ni med mig?

Dags att ta tag i denna onsdag och sätta den på kartan så att säga.

3 thoughts on “Önska dig en låt

Add yours

  1. Vad mysigt att kunna önska en låt till någon man tycker om, när jag var tonåring ringde jag alltid och önskade låtar på lugna favoriter. Det var tider det.
    Håller med om att nyponen såg lite läskiga ut, det har ju vart så kallt.
    Hoppas du får en fin kväll nu

  2. Att nöja sig med för lite är aldrig bra för ens eget välmående i längden, man ska göra det man själv känner är bäst..Musikhjälpen har jag många gånger funderat på att önska låtar till men än har det inte blivit av

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: