Kära framtid jag är redo

Hej Hej

Påminn er själva om att allt som tynger ner er kanske inte är ert. Visst ska vi bry oss om varandra men vi ska inte bära andras trasighet. Vad vill jag säga med det kan man ju fundera på. Kanske kära framtid jag är redo för dig nu. Jag ser fram emot 2022 och känner på mig att det kommer bli mitt år fullt ut.

Kära framtid jag är redo

Jag är tillbaka efter några dagars frånvaro. Var har jag varit? Ingenstans och överallt får bli svaret på den frågan. Jag säger som jag sagt och säger ganska ofta när det kommer till att vara aktiv på sociala medier. Man måste känna lusten och vilja vara där för under press blir inget varken bra eller äkta.

I slutet av förra veckan fick jag lära mig att förstå att jag inte kan kontrollera någon annans negativa beteende hur gärna jag än vill. Men jag kan faktiskt kontrollera hur länge jag deltar i det. Den ständiga livräddaren, emparten och målaren bor fortfarande i mig och kommer nog alltid vara så. Men jag kan välja att vara en sund livräddare, empart och måla världen vacker i mina färger.

Amaryllisarna blommar

Önskar att jag hade haft många flera bilder på mina amaryllisar och hyacinter som nu blommar för fullt. Det är så vackert med dem i fönstrerna som lyser upp lite extra bland alla stjärnor som redan lyser. Däremot så är jag allt lite smått eller mera än smått orolig för vår julgran som redan barrar galet mycket. För inte har jag någon lust alls att köpa ännu en gran i år och inte vill jag köpa en plastgran för de är så fejkiga.

Vilket världslikt problem jag har eller hur?

3 thoughts on “Kära framtid jag är redo

Add yours

  1. Så vackert det blommor. Helt klart livar det upp. Du har så sant i det att någon annan ska inte tynga ner än, men tyvärr inte alltid så lätt. Just nu tynger en annans beteende ner mig allt för mycket….

  2. 2022 här kommer vi. Nu är det banne mig vår tur att få leva vårt liv. Ett liv där vi måste få må bra. Vi ska inte längre bära andras problem utan vi ska förgylla vårt liv med det vi vill. Förstår precis vad du menar och jag står vid din sida. Det är dags nu att ta klivet in i ett nytt och betydligt bättre år. Kram <3

Kommentera

Up ↑

%d