Fylld av ro och insikter

Hej

Fredagsstatusen för mig var fylld av ro och insikter. Rent teoretiskt hände flera saker igår som känns stora både för mig personligen och hela samhället. Jag och min lilla insats och ord har bidragit till något bra. Känslan om att vara värdefull för andra och att behöva finnas till ger mig ro.

Fylld av ro och insikter

Allt är som en grå gröt ibland när det gäller vissa saker. Jag känner återigen en viss oro över vart den här pandemin kommer att leda oss. I höstas kändes det hoppfullt och att vi var påväg mot ett slut. Men återigen startar denna härva upp med cirkusen kring covid på alla håll och kanter.

Däremot känner jag att äntligen har samhället börjat lyfta ett stort problem som samhället har. Jag blir glad och förhoppningsfull när partier verkligen lyfter mäns våld mot kvinnor. I höst blir jag grönare än vad jag någonsin varit. Stolt över Centerpartiet som lyfter fram denna viktiga valfråga. Det om något visar att det finns hopp för Sverige.

Funderar på vem jag har blivit 

Ibland känns det som jag krackelerar och bara vill eller behöver brista ut i – hur är det möjligt. ”Hur är det möjligt – Jag frågar mig gång på gång” som jag tänkt och sagt till mig själv så så många gånger. Vissa saker i livet kommer vi aldrig förstå det är bara att inse och låta det vara. Ja vem har jag blivit? Den karamellen får jag allt ta och suga vidare på för nu är det dags att ta tag i denna dagen som kommer bjuda upp till dans för min del. Undrar vilka äventyr jag kommer hamna på. Överraska mig nu ….. Vi ses snart.

Fredagsstatusen FFF

Fredagsfokus låg på att andas och ladda inför stundande överraskningar i livet. Jag gick min långa runda med lurarna i öronen medan jag snicksnackade med en god vän. Tänk att man kan bli så lycklig av att bara gå som Staffan Hellstrand sjöng med sitt SH. I fredagspresent fick jag en rengöringslotion och nytt the som jag provat. Fredagsfirade gjorde jag hemma med charkbricka och ett glas rött framför IDOL. Så himla mysigt. Hör ni, jäklar vad bra de var i år finalisterna. Jag gissade på Birkir som vinnare redan efter andra programmet och hade ganska rätt. Vem hejade ni på?

Kurt nu kör vi – Lördag hela veckan lång

KRAM

6 thoughts on “Fylld av ro och insikter

Add yours

 1. Klart man måste engagera sej! Särskilt om man har möjlighet och det finns något som man brinner för. Jag var politiks engagerade under ca 15 år, men sen satte hälsan stopp. Mäns våld är verkligen något som måste uppmärksammas mer!

 2. Det har talats om det så länge ändå händer ingenting känns det som. Eller så kommer kommentarer om att kvinnor slår män också vilket bara blir patetiskt.

 3. Den där tallriken var helt i min smak 😍
  Åh vad gottigt.
  Att få stopp på mäns våld mot kvinnor är så otroligt viktigt.
  Och Staffan sjöng jag mycket med som barn ❤.
  Hoppas du får en härlig helg.
  Kram

 4. Usch ja det är en väldigt viktig sak att prata om, hatar våld… bra det uppmärksammas mer.
  Härligt med dina FFF 🥰

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: