Våga ta steget börja investera

”Inlägget är i annonssamarbete med SparaCash.se”

Hej

Något som jag länge varit fascinerad av är hur kunniga personer kan göra stora pengar med aktier och fonder på bara några timmar. Säkert för att jag själv är eller varit helt okunnig i den svängen.Våga ta steget börja investera. Mitt intresse har vaknat mera nu när jag har en ny vän som delvis har den branschen som sysselsättning.

Våga ta steget börja investera

Visst måste man ha något att investera för att börja, det är sant. På SparaCash.se lär du dig investera pengar i aktier, fonder och hur man sparar sina pengar på bästa sätt. Marcus Lindblad som driver SparaCash vill hjälpa dig att komma igång med att spara i aktier, fonder och sparande. På sina kanaler på både youtube, instagram och sin hemsida lär han oss vanliga nybörjare investera pengar så fort som möjligt. Han gör det enkelt för oss att förstå hur man börjar och kommer igång.

Vill gärna lära mig att få pengar växa

Jag har kikat på flera av hans pedagogiska videos och redan lärt mig massor. Ett av tipsen generellt som jag fått är att sätta mig in i hur det fungerar när man köper och säljer aktier. Det första jag gjorde var att kika på denna video Tjäna pengar på aktier – Mina 5 bästa tips och råd. Framför allt alla nya ord och intryck behövde jag lära mig och även förstå innebörden av. För man blir lätt borta i konversationer om man inte kan branschens språk. Så är det säkert även för nya som ska in i skolan och förskolans värd. Att det pratas om ord och uttryck som människor utanför inte hänger med på.

Handen på hjärtat. Vilken jävla information! Tack så jätte mycket  SparaCash för alla tips och råd du ger. De uppskattas verkligen av en nybörjare som jag.

Aktier för nybörjare

Jag lusläste även guiden Aktier för nybörjare vilken är en giude för oss nybörjare i aktievärlden. Bara genom att börja med att lära om aktier har du påbörjat din egen möjlighet att bygga upp en ekonomisk trygghet på lång sikt. Framför allt är det roligt att följa hur den lilla summan som jag investerat börjat växa lite smått.

”Jag vill att alla som är nyfikna av att börja investera sina pengar ska våga ta steget för att alla har möjligheten idag”

Marcus Lindblad

KRAM

 

3 thoughts on “Våga ta steget börja investera

Add yours

  1. Det är en värld som är helt okänd för mig. vi har ett par konton bl.a till barnbarnen men någon annan sköter det. Däremot hoppas vi på en slant då tjejerna tar studenten.

  2. Tack Kamilla för de fina orden, riktigt bra skrivet och vad kul att höra att du redan lärt dig av mina videos 🤩 jag önskar dig all lycka till med dina investeringar och hoppas att du fortsätter lära dig massor! /M

  3. Det är något jag inte har en aning om, jag sparar men på det vanliga sättet. Ett konto till Levi och ett till mig. 😊

Kommentera

Up ↑

%d