Helt värdelös faktiskt

Hej

Jag är bra på många saker men på att diska degbunkar är jag helt värdelös faktiskt. Varje gång får jag diska om dem säkerligen tre till fyra gånger. Innan jag ens kan okeja att de ska få åka in i skåpet igen. Till slut så blev det rent och ordning i köket igen efter dagens alla bak.

Helt värdelös faktiskt

Det är viktigt att ha lite självinsikt och tro mig det har jag när det kommer till att diska degia skålar och grejer. Jag är ur kass på den formen av diskning. Däremot så tänker jag ge mig både en eloge och stort beröm när det kommer till själva bakningen. En grej som jag är bra på är att baka. Visst låter det skrytigt att våga säga så. Att jag är bra på något som någon kanske tycker jag är dålig på.

Men vet ni vad vi alla måste våga säga att vi är bra och skryta om oss själva. Tro på dig själv och våga säga att du är grym. Jag själv övar mig på att säga gott om mig själv. Det är klart att jag ibland känner mig lite löjlig när jag säger att jag är bra. Men varför vågar vi inte berömma och stå upp för oss själva som vi står upp för andra?

Pinglans bageri

I Pinglans bageri har det bakats en hel del idag. Både saffransbullar och två olika sorters brödlimpor. Nu tänker jag säga det igen. Jag gjorde det. Både bullarna och limporna blev kanon goda. Mellan alla jäsningar har jag skapat många flera tomteluvor. Förhoppningsvis kan jag gå vidare med tomteluva projektet imorgon. Jag lovar er att ni ska få se vad jag har för mål med alla luvorna. Lite väl rörigt var det på köksbordet när jag var som mest i farten men till slut så har köket ordnat upp sig igen.

Juletid välkommen hit

4 thoughts on “Helt värdelös faktiskt

Add yours

  1. Klart att man måste få skryta om sig själv när man är bra på något! Vi är så duktiga på att klanka ner på oss själva och måste bli lika bra på att lyfta upp oss – om inte till och med bättre på det!
    Åh så gott du har bakat!

  2. Å vad jag blev sugen på att baka nu! Saffransbullar… kanske, kanske hinner jag med det imorgon… Fast jag tänkte också att vi ska köpa julgran och ev klä den också. Det går så snabbt nu!
    Klart man kan säga att man är bra på något, även om jag själv tyvärr inte är speciellt bra på det 😀

Kommentera

Up ↑

%d