Vände och vann men det räckte inte

Hej

Jag är lite ledsen faktiskt för att det inte räckte hela vägen när AIK gjorde en så stark insats. Vände och vann men det räckte inte. Förutsättningen för att AIK skulle ta SM guld och hem hela Allsvenskan var solklara. AIK var tvungna att vinna sin match och Halmstad som skulle möta Malmö var tvungna att vinna över dem.

Vände och vann men det räckte inte

AIK gjorde sitt jobb och vann med 4-2 mot Sirius men tyvärr så blev det lika i matchen mellan Malmö och Halmstad. Malmö var nämligen tvungna att förlora och AIK måste vinna för att bästa laget skulle ta guldet. Jag och syster var på plats på Friends för att heja fram Gnaget. Det var verkligen länge sedan jag var på fotboll nu. Coronan höll mig borta ett år och i år har mitt fokus legat på annat får jag väl säga.

Vill ni veta en hemlis om AIK

Runt 1993 och 1994 var jag jämt på AIK-matcherna på Råsunda. Jag och mina girls om man säger så hängde i de kretsarna kring laget.  Stannar där för att inte avslöja allt. En kul tid måste jag säga. Då jag även jobbade på en förskola med en kollega som var bästa polare med en av stjärnorna i laget. Plus att den stjärnan då jobbade på förskolan granne med min.

Glad för Goitom

Glad för Goitoms skull som spelade sin sista match innan han skulle lägga skorna på hyllan. Att han fick göra sista målet var stort faktiskt och dagen till ära spelade han sin 100:e match i gnaget tröjan. Han höll även ett fint avslutningstal till fansen och AIK. Tänk att vi var hela 27 000 på läktaren idag. Fler än hela lilla Nybro som jag är uppvuxen i. Då hajar ni vilket tryck det var på åskådarna eller hur.

”Kommer du till AIK så kommer du till himlen på jorden”

Henok Goitom

3 thoughts on “Vände och vann men det räckte inte

Add yours

  1. Jag har aldrig hejat på ett lag så där starkt. Visst har jag hejat på HIF men inte följt matcherna slaviskt. Förstår tjusningen med att verkligen vara en riktig supporter.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: