Fredag hela veckan lång

Hej

Hur mår ni idag? Jodå jag mår ganska bra. Sitter med mitt morgon kaffe i sängen och ser fram emot en ny spännande dag. I går var det fredag hela veckan lång känslan i mig. När jag till slut kom i säng framåt småtimmarna var fortfarande frågan om granen skulle ha glitter eller inte. Det skulle den inte för glittret ryckte jag bort när jag klev upp. Granar är finast utan glitter det är en sak som är säker.

Fredag hela veckan lång

Hela förmiddagen gick åt till att fixa med olika samarbeten som behövde få komma ut. Men bästa på förmiddagen var nog ända att jag gick och sov i några timmar extra efter att Tilda åkt till skolan. Så himla välbehövligt måste jag säga. Ett paket från Sellpy lämnades utanför dörren. Tyvärr så var det bara två plagg av fyra som passade mig. Sellpy gjort det enkelt att konsumera kläder och saker i en mer hållbar form, genom att köpa och sälja second hand online. På så vis kan vi spara tusentals liter vatten, och undvika tonvis av utsläpp. Jag och Tilda säljer mycket av våra gamla plagg eller sådant som vi inte använder längre hos dem.

Fredagsfokus som en guldstund

På eftermiddagen när mörkret redan fallit och jag sent och sido tagit beslutet att hoppa av soul Train på Cafet gav jag mig ut på en runda istället. Tyvärr så hoppade de som jag kände av Cafet på grund av sjukdom och då försvann mitt sug efter att hänga ute. Hur som helst drog jag på mig utebrallorna och satte lurarna i öronen och lyssnade på Alex&Sigge medan jag gick runt. Det är ett fredagsfokus som heter duga. Väl hemma satte jag igång och skapa flera tomteluvor till min girlang.

Veckans fredagspresent från Carolas Lilla Butik

Min runda gick igår kväll bland annat bort till Carolas Lilla Butik vilken är en riktig pärla här omkring. Från början är de nog en blomsterbutik men säljer även helt magiska inredningsprylar och nu mestadels julsaker. Jag bara älskar att gå runt i deras butik. Veckans fredagspresent fick bli en helt magisk julkula. Ni som känner eller följt mig länge känner säkert till att jag gillar julkulor.

Fredagsfirade med ett glas vin

Det blev ingen utefika igår utan en fika hemmavid med cheescaken som Wille bakade häromdagen medan jag satt med datorn i knäet. På kvällen fredagsfirade jag med ett glas vin medan jag skapade luvor och lyssnade på julmusik. Nu hänger julkulan så fint i fönstret i köket. Lite ensam kanske men förhoppningsvis så får den kompisar framöver.

Marcel kom hem med julgran mitt i natten

Mitt i natten när jag var på väg att lägga mig kom Marre hem med en julgran. Han och polarna hade tydligen fått feeling och fixat granar hem till sina hem. Granen är liten men så himla fin. Inte en grenlös som de fjantar vi hade senaste åren i huset utan en kraftig och rejäl gran.

Självklart så kunde jag inte låta bli att klä granen mitt i natten. Så nu är julen verkligen här hemma. Bästa av allt är kanske att det doftar gran i hela lägenheten. Finns det någon juligare doft? Glittret åkte bort i förmiddags och jag skulle vilka ha en vit fäll under den. Varnsinnigt jag vet när vi har en riktig gran men det är så fint.

 

 

6 thoughts on “Fredag hela veckan lång

Add yours

  1. Borde vara duktigare på att sälja kläder, men använder det oftast till det faller i småbitar 🙂 Fredagen gick i ett för mig, hann inte med någon FFF alls.

  2. Vilken fin julgran, härligt med en riktig som inte är konstgjord..är bra att sälja kläder när man inte tänker använda dessa mer, här hemma blir dock nästan alla kläder utslitna

  3. Åh sådan fin julgran du hade härligt när man kan känna lukten av den på kvällen så mysigt att man kan börja pynta och göra fint hemmet nu 🥰

  4. En riktig gran luktar verkligen gott och i år ska vi ha en riktig, nu när vi ska vara hemma på jul. Låter som du hade en riktigt mysig fredag, men tomtemys och ett glas vin.

Kommentera

Up ↑

%d