Levande och effektiva ledningssystem

” Inlägget är i annonssamarbete med Canea”

Hej

I över 25 år har Canea hjälpt företag att förbättras. Världen snurrar allt snabbare även om vi fortfarande lever med covid-19 över våra axlarna. Eftersom världen är föränderlig så ställs det nya krav på en välfungerande organisation. Levande och effektiva ledningssystem. Det sägs vara a och o för att etablera sig och faktiskt hålla sig kvar i sin bransch.

Levande och effektiva ledningssystem

Canea har en filosofi som innebär att ge sina kunder de strategier, system, arbetssätt och kompetens som skapar förutsättningar och säkerställer bästa resultat. Varje verksamhet har sina egna förutsättningar och behov och kräver kunskap därefter för att fungera. Det handlar många gånger om att skapa ett driv hos kunden att själva vilja förändra och vara aktiva i förändringsarbetet mot högre lönsamhet.

Många företag upplever

Att de har svårigheter att mäta processens prestanda, har en låg processmognad i företaget och olika uppfattning om vad det betyder. Eller kanske att de känner en osäkerhet om arbetet verkligen leder till att de kommer att bli godkända för de nya kraven. CANEA har en Gap-analys vilken är välbeprövad metodik för att skapa levande och effektiva system för ledning.

Gap-analys kan ses som en temperaturmätare 

Gap-analys är en temperaturmätare på hur ledningssystemet står sig mot nya krav. Samtidigt ger analysen en tydlig handlingsplan på hur företaget effektivast kan gå tillväga för att uppfylla de krav som krävs. Temperaturmätaren visar på hur företaget står sig i jämförelse till de olika certificeringsverktygen som finns inom ISO. Resultatet av en Gap-analys innebär att företeget tillhandahåller en effektiv handlingsplan och ett beslutsunderlag för ledningsgruppen.

GAP-analys

Varaktiga resultat

Canea levererar varaktiga resultat genom att kombinera konsulttjänster, IT-lösningar och utbildningar. Kundnöjdheten är något som Canea värderar högt och säger vara avgörandet för sin egen framgång som tjänsteföretag. Över 90% av CANEA:s kunder upplever att de har skapat bestående värde för dem. Är det något som känns viktigt är att investeringar och förbättringar för sin verksamhet blir bestående och hållbara. Bra där CANEA.

KRAM KRAM

 

 

2 thoughts on “Levande och effektiva ledningssystem

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: