Ut på tur aldrig sur

Hej

Vilket vimsande det blev idag när jag gav mig ut på min runda. Först var planen en för att bytas till en annan runda för att till slut bli en annan. Hur svårt kan det vara liksom att bestämma vart man ska gå? Ut på tur aldrig sur. Det stämmer faktiskt men nu var jag inte alls sur utan bara oerhört velig skulle jag säga.

Ut på tur aldrig sur

Jag är så enormt trött och sliten i både kroppen och själen just nu känns det som. Vilket stör mig för jag vill ha energin. Springet i benen finns liksom även om orken inte är där just nu. Problemet för mig är som det varit länge att kunna energibalansera med den lilla energi som finns kvar.

Hur som haver så gav jag mig ut i det vackra vintervädret efter att jag gjort klart det som stod på listan under förmiddagen. Så med en podd i lurarna hamnade jag till slut på Herrängens Gård där jag tog en fika. Det blev en saffranskladdkaka. Helt okej skulle jag säga. Grejen är den att jag mer och mer börjar tycka att fika hemma då jag själv bakat är godare än på ställe. Antingen så är jag en hejare på att baka eller så har jag börjat ogilla för söta bakverk. Vad kan vara felet tror ni?

Hittade tomten idag igen

Fast idag fick jag verkligen leta efter honom för han fanns ingenstans förrän på vägen hemåt då han .

Dagens problem – Hjälp mig!

Nu måste ni hjälpa mig. På blackfriday köpte jag bland annat ett par nya jeans från Gina T i samma modell som jag har innen. Till och med i samma storlek. De åkte på idag när jag skulle gå min runda. Efter halva runda tycker jag eller känner jag att ena benet på jeansen känns vidare. Himla konstigt för inte har väl jag ett tjockare ben än det andra? Mina andra brallor har jag inte märkt detta fenomen i.

Väl hemma mätte jag benen på brallorna och det ena benet är mycket riktigt 3-4 cm vidare vilket gör ganska mycket faktiskt. Ginas kundtjänst hade aldrig hört om något sådant och tyckte att det lät skumt. Men att jag var välkommen in i någon butik för att se vad den enskilde handlaren/ägaren tyckte om problem.

Hur fasiken reklamerar jag ett par brallor som jag använt i 2 timmar? Även om ena benet faktiskt är vidare och några centimetrar längre.

 

3 thoughts on “Ut på tur aldrig sur

Add yours

  1. Det borde ju gå att reklamera ändå, du märkte ju det av att prova dom så… hoppas det går bra iaf. Ibland är det gott att fika men det får inte bli för ofta 🤪😊

  2. Det är väl bara att gå tillbaka tycker jag! Klart man inte kan märka att byxorna är knasiga om man inte har dem på sig! Så länge de inte är smutsiga.

  3. klart du ska reklamera byxorna. Det gör ju en hel del tänker jag. Säkert en kombination av bägge då det kommer till kakor 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: