Spaweekend i Vadstena

”Inlägget är i annonssamarbete med Starby Hotell”

Hej

Just nu är i vi inne i en mysig period med advent, glöggmys och juletider. Men snart är vi tillbaka igen i vardagen då vi alla längtar efter avkoppling. Alla behöver vi koppla bort vardagsstressen och hitta lugna stunder då vi kan andas ny kraft. Varför inte unna sig spa Vadstena? Vadstena ligger bra till från alla håll. Starby Hotell är vackert beläget i Vadstena som ligger vid Vätterns östra strand i Östergötland, mitt emellan Stockholm och Göteborg.

Spaweekend i Vadstena

Jag som brukar ge mig själv både födelsedagspresent och julklapp funderar på att bjuda mig och någon på en Spaweend på Starby Hotell i Vadstena. Min födelsedag inträffar i början av februari. Månaden innan den stora slaskmånaden inträffar. Tänker mig att åka i mars kanske innan våren kommer. Jag drömmer om att koppla av i sköna vilstolar med en bra bok eller ett glas bubbel skulle inte sitta fel.

På spaavdelningen kan man nämligen njuta av fotbad med fotsalt, finsk bastu, IR-bastu, ångdusch eller en bubblande jacuzzi när man vill värma sig. Skulle man vilja unna sig lite extra bara för att går det smidigt att boka in sig på någon av alla de behandlingar som finns att tillgå. Varför inte lyxa till det lite extra med massage eller en behandling? RO By Rita Omvik erbjuder allt från ansiktsbehandlingar till Green Peel.

Vadstena weekend

Nu har jag hittat min julklapp eller kommanade födelsedagspresent till mig själv. En spaweend i Vadstena. Tänk er själva att gå runt i badrock, handduk och tofflor mestadels under en helg och bara njuta av livet. Landa på ett härligt hotell med vackra rum och sköna sängar. Ta del av spaavdelningen och bara slinka in på restaurangen där maten bara serveras. Wao vilken dröm upplevelse och present.

Vi ses i Vadstena på spaweekend

KRAM KRAM

 

 

 

10 thoughts on “Spaweekend i Vadstena

Add yours

  1. Vi brukar åka på SPA typ i januari, februari. Så skönt då allt är tråkigt. Vadstena är ju en fantastisk stad också.

  2. Perfekt gåva till sig själv som julklapp eller födelsedagspresent. Alla behöver vi få komma bort och bara få vara ett tag.

  3. vilket bra tips på spa 🙂 man behöver verkligen få koppla av o ta det lugnt ibland:) älskar spa 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: