Julklappar till honom

”Inlägget är i annonssamarbete med Getpersonal.se”

Hej

Hur långt har ni kommit med införskaffandet av julklappar i år? Själv har jag kryss i taket börjat lite smått. Black Friday kom ju liksom ganska lägligt i år igen när det kommer till julklapparna. Julklappar till honom, han med stort H eller vilken bokstav han nu börjar på borde kanske också få en fin klapp utav mig. Eller av tomten menar jag såklart.

Julklappar till honom

Jag tycker att det är riktigt kul att köpa presenter och klappar till nära och kära. Däremot så har jag på senare år börjat uppleva att det är allt svårare. Dels för att barnen är stora och två av mina vuxna och fixar det som de själva önskar i livet. Samtidigt som jag vill hitta något unikt och speciellt och som gärna överrasar på samma gång. Inne hos Getpersonal kan man verkligen hitta massvis med personliga klappar till honom.

Personliga julklappar är roligare än mjuka paket

Kanske inte riktigt när man är vuxen men en genomtänkt julklapp gärna med ett budskap eller en hälsning slår det mesta. Något som jag är förtjust i är graverade klappar.Tänk er själva att skicka med eller gravera in en liten kärlekshälsning till honom som man verkligen tycker om på julklappen. Sådant är något som jag själv uppskattar mycket och tror mig faktiskt både veta och känna till att många flera med mig tycker lika där.

Mina tips från Getpersonal till honom

Det finns verkligen så m ycket fint inne hos Getpersonal att det var svårt att bara välja ut fem tips till er. Men här kommer mina tips till er.

Fri frakt och snabba leveranser

Något som jag uppskattar mycket när jag shoppar på nätet är just snabba leveranser och fri frakt. För jag är så otålig och vill verkligen veta att det jag shoppat till jul verkligen hinner komma. Så jag hinner packa in och göra fina julklappar. Getpersonal är kända för sina snabba leveranser och fria frakt.

In och kika nu så ni hittar era julklappar till er H.

KRAM KRAM

 

7 thoughts on “Julklappar till honom

Add yours

  1. Tycker de svåraste att köpa till är just män. Har en tanke då det kommer till min man, men har inte tänkt färdigt ännu. Likaså till döttrarnas pojkvänner.

  2. Fina julklappstips. Har bara tjejer att köpa till på inköpslistan i år, men personliga gåvor är alltid uppskattat.

  3. Graverat är fint tycker jag, bra tips..Har inte ens börjat tänka på julen ännu. Men det borde jag nog börja göra här..är väldigt insnöad på flytten just nu känner jag

Kommentera

Up ↑

%d