Gympatävling och lite fredag

Copyright 2021. All rights reserved.

Hej

Ikväll tänker jag prata om gympatävling och lite fredag i detta inlägget. Samtidigt som jag skulle vilja fånga känslan som jag just nu känner inombords. Jag vet att jag måste lära mig våga känna och fånga känslorna som kommer till mig. Men vet faktiskt inte vad den känsla som jag känt hela kvällen heter eller betyder. Vad heter denna känslan? En känsla som jag inte kan minnas att jag känt tidigare i livet. Vad vill den? Vad betyder den? Hur känns känslan egentligen? Vilket himla svammel. I know men det är där jag är just nu.

Gympatävling och lite fredag

Hua ligen vad tidigt Tilda och jag klev upp imorse. Klockan ringde redan 05:45 för en halvtimma senare skulle vi åka mot Jakobsberg där Tilda skulle tävla idag. Det var verkligen inte igår som jag susade iväg för att kika på barnen som tävlade eller spelade match. Jag får skylla på coronasvängen men samtidigt så har båda grabbarna slutat med sina idrotter. Det känns som en svunnen tid om jag ibland kan sakna. Men var sak har sin tid.

Rikstrean öppen klass var tävlingen som Tullinge skulle tävla i. Gympa har alltid varit min grej. Får jag välja så väljer jag AG gymnastik alla dagar i veckan men truppgympan går bra det också särskilt när Tilda är med såklart. Tullinge körde bra varv och gjorde en fin insats även om de hamnade strax utanför finaltävlingen som går av stapeln imorgon.

Fredagens FFF

Min fredag gick i ett måste jag säga. Möte i telefon följt av en sväng i Kungens Kurva. En felköpt matta skulle lämnas tillbaka och nya lurar skulle införskaffas. Ibland känns det som jag äter lurar i år för mina går sönder stup i kvarten tyvärr. En fredagsfika hann jag med också på EH.

Många stopp och uppdrag var det innan jag äntligen kom ut till CarebyCaroline för att fylla i min botox. Letar ni efter en supertrevlig och kunnig måste jag tipsa om Caroline som även har knaon bra priser året ut. In och kika på hennes insta så får ni se hur grym hon är. Botox blev mitt fredagsfokus.

I fredagspresent blev det två par nya trosor från Lace Laboratory. Men lite synd att jag valde fel storlek så de är lite för stora. Man vill ju liksom inte atttrosorna ska typ ramla ner innan det är dags liksom, fniss….

Just det – Jag hittade tomten också….

KRAM KRAM

 

7 thoughts on “Gympatävling och lite fredag

Add yours

  1. Vet att du vet det jag skriver nu men meditation brukar funka då man är förvirrad. Intensiv dag du fick. Håller med dig. Trasorna ska sitta på plats till det är dags hihi

    1. Så söt tomte, den hade jag gärna tagit med mig hem 😁 men har alldeles för mkt och nu bor man i mindre lght 🙄 oj vad tidigt ni var uppe men klart är det tävling så är det. 🙃 EH är alltid ett bra ställe att ta en fika på 🥰

  2. Visst är det väl härligt att följa med barnen på olika aktiviteter – sport har inte varit aktuellt hos oss men en massa kultur – det är kul det också. Kul att det ändå gick så bra för gympatjejerna.
    Det där var en riktigt söt tomte… gillar tomtar jag.

  3. En fullmatad dag ser det ut som du haft..EH är dock aldrig fel, hoppas du kan byta storlek till några som passar bättre..Söt liten tomte.. Min fredag var betydligt lugnare bara rensning och fix hemma och fredagsmys med film med barnen

Kommentera

Up ↑

%d