Inget nytt under solen direkt

Hej

Hur mår ni idag alla fina? Kan ni tänka er att det är första december redan? Jag tror inte alls att jag hängt med. Inget nytt under solen direkt. Mina senaste dagar har inte varit så utsvävandes utan mest rullat på i sin lilla lunk.

Inget nytt under solen direkt

Just nu sitter jag i soffan och tok gäspar. Vet att jag borde sovit för länge sedan men det är en stund kvar innan det är dags att krama kuddarna för min del. Har ni öppnat första luckan idag? Jodå det har jag gjort och kikat på julkalenderns första avsnitt. Även att barnen är stora så tycker jag alltid att första avsnittet måste jag bara se varje år.

Min plan var eller jag klickade faktiskt i eller köpte men de sålde slut. Jag vet att det låter rörigt och det är precis vad det var. Precis som i fjol ville jag ha Pärlans julkalender. Så jag köpte den i deras butik på nätet och betalade men så fick jag meddelande att den sålt slut så jag fick pengarna tillbaka. Men när de fick in flera i fysiska butiken fick jag info om det men orkade eller ville faktiskt inte åka in och köpa den.

Det känns lite som jag blivit av med mitt älskade Söder på sista tiden. Jag är inte alls bekväm när jag varit eller är i mina trakter längre.Kan ni tänka er att jag ratade en dejt som bodde i det området bara för att det kändes olustigt och fel. Fy vad jag svammlar för er utan att säga anledningen men den får ni faktiskt bli utan. Hur som helst så pratar jag ju egentligen om julkalendrar här och inget annat. Jodå jag fick en chokladkalender med spännande chokladbitar trots allt.

 

Dags för tjocka utebrallor

En sak som är säker är att imorgon plockar jag upp mina vinterutebrallor från källaren. För fasiken vad jag frös om benen idag när jag var ute på min runda. Jag har läst och sett idag att flera delar av landet har fått massvis med snö. Men inte vi här i stora staden. Jag längtar efter snön och vara ute i vintervädret.

 

6 thoughts on “Inget nytt under solen direkt

Add yours

  1. Ja, här har inte snön kommit heller än men det var rejält kallt igår kväll, jag har dock inte tittat ut så jag reserverar mig för om det kommit snö utan att jag märkt det, synd att din favoritkalender var slutsåld men det såg ut som en god chokladbit i alla fall

  2. Vi tillhör dom som fick snö, så vackert, men ställer till det i trafiken. Det är även halt och svinkallt ute. Choklad är alltid så gott, speciellt om det är lite kvalitet på den.

  3. Vi har inte fått snö här heller en utan bara en massa frost och is roligt att du kunde köppa den kalendern du ville ha och att den kom in i butik trevligt med en ccokelad kalender med ♥️

  4. Ja här har vi fått snö och som vanligt i Skåne lägger det sig i drivor på vägarna medan det är vart på åkrarna. Sen passar det på att tös lite mitt på dagen för att frysa igen på kvällen. Det är på gott och ont med snö här.
    Jag beställde min kalender från glossybox häromdagen så den har ju inte kommit men det för inte så mycket egentligen

  5. Här snöade det massor igår, men på eftermiddagen regnade allt bort igen….. Så typiskt Skåne… Men inatt började det snöa igen och än så länge har det fått vara kvar. Kul att barnen fått leka lite i snön iaf!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: