Gör ditt liv bättre

Copyright 2021. All rights reserved.

Hej

Alltså vi måste alla göra våra liv bättre. Istället för att drömma om det perfekta livet som aldrig blir av. För mycket vill alltid ha mera och vi behöver många gånger omdatera vad perfekt är för oss själva. Promenaden på 5 km är bättre än milen vi aldrig springer. Blomman du köper på vägen hem är bättre än lyxresan du aldrig bokar.

Gör ditt liv bättre

Livet är här och nu säger jag ofta. Och vet ni vad? Vi alla måste stanna upp och se det lilla i det stora hela. Imorse när jag och Wille åt frukost i soffan fick vi ta del av en helt magisk soluppgång. Vilket skådespel – Vilken magi himlen bjöd på.

Jag gjorde det på mitt sätt

Jag log nästan åt mig själv igår när jag insåg att vi faktiskt skulle behövt rivit de gamla gardin fästerna trots allt fast man inte skulle det tydligen. För plötsligt skulle vi behövt en stång att hänga upp adventsstjärnorna i. Lös problemt, Kamilla. Kan ni tänka er att jag sa den gamla frasen som jag fått höra så många gånger tidigare. Nästan lite skrattretande samtigt som jag insåg att den frasen faktiskt har fått en annan känsla nu.

Hur som haver så fick jag tänka till så det knakade i skallen på miig. Kanske skulle det funnits någon lång stav eller liknande i grovsoprummet? Självklart gjorde det inte det. Det var då jag kom på min briljanta idé att gå en runda till skogen med måttbandet. Sagt och gjort jag tänkte långt utanför boxen och förvandlade en pinne som är över 2,75meter lång fick bli vår gardinstång. Imorgon måste jag bara införskaffa en ny längre förlängningssladd så alla stjärnornas kontakter får plats så de kan skina upp i fönstret.

Ni ska få se ordentligt imorgon lovar jag om ni inte säger att nu har det väl brunnit i skallen på Kamilla. Fast jag tror att några redan fått höra att det bor en toka i mig där det brunnit till ordentligt. Vad säger ni? Har jag blivit en toka?

Operation göra egna änglar

Igår blåste det många kreativa tankar hos mig. Jag satte även igång med projektet att göra egna änglar. De ska nu bara få huvuden vilka jag klickat hem i form av små flörtkulor. Jag tror verkligen att dessa kommer passa alldeles utmärkt där de ska få vara.

 

7 thoughts on “Gör ditt liv bättre

Add yours

  1. Vad härligt det blev med pinnen som gardinstång! Smart. Jag brukar tänka så när jag är på gymmet och bara orkar gymma 30 minuter… Att det är bättre än att jag bara satt kvar i soffan =)

  2. Det blev ju jättesnyggt. Får så mycket kreativa idéer av dig. Nä nu får jag allt lyfta på häcken och göra lite nytta jag med 🙂

  3. smart och kreativ ide du fick, blev ju ett bra resultat också, ja, att stirra sig blind på gräset på andra sidan staketet hjälper nog inte någon att må bättre, att istället vara realistiskt och se det gröna gräset för vad det faktiskt är är att vara snäll mot sig själv

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: