Spjälsängar från Babylove

” Inlägget är i annonssamarbete med Babylove.se”

Hej

Mina vänner härom dagen hamnade jag med en vän i en barnbutik med möbler och vagnar för de yngsta barnen. Sådana butiker som jag bara älskade och nästan var stammis i när mina barn var små. Späljsängar från Babylove. Ett tips att lägga på minnet när man ska inhandla till nya familjemedlemmar. Vänninan ska nämligen bli mormor och fått uppdraget att köpa barnbarnets säng på sin lott.

Spjälsängar från Babylove

Redan som barn var jag en barnvagnsnörd och visste varje år vilken vagn min bebis skulle få åka runt i. Den grejen höll i sig och mina barn hade alltid finast och flest vagnar. Ska jag berätta en hemlis så finns en vagn från varje barn sparade. Jag har inte mage att göra mig av med dem. Till R nej jag har inte glömt bort dem utan tänker hämta hem alla barn och bebisgrejer framöver. Ska bara fixa för dem i förråden först.

Sova i föräldrarnas säng eller egen säng

Den ständiga frågan när man får barn. Hur som haver så är det alltid smart att ha en spjälsäng till barnet. För tro mig ni kan gosa loss med bebisen i alla fall även om hen stundtals sover i sin egen säng. Jag och vänninan var som sagt inne i två barnbutiker och tittade på sängar och spjälsängsskydd. Vi fick nog lite av vad man kallar nostalgifeeling. Älskar dessa med volang och i pudriga färger utan en massa nallar och trams.

Medan vi satt och fikade senare hittade vi in till Babylove.se som säljer möbler och inredning till barnrummet. Wao vilka fina och klassika produkter de har. Enkla och stilrena vilka de byggt upp helt magiska barnmiljöer kring. Som alltid när jag besöker sådana butiker drömmer jag mig bort och har klart för mig vad jag hade valt för säng och spjälsängsskydd till min bebis eller mina barnbarn när de kanske kommer.

Hur gick det för väninann och barnmöblerna? Jodå det blev både en säng, sängkläder och spjälsängsskydd till hennes lilla barnbarn som väntas komma runt min födelse dag i början av februari faktiskt.

KRAM KRAM

 

 

6 thoughts on “Spjälsängar från Babylove

Add yours

  1. Kul med barn saker vissa av sängarna är otroligt fina kul att du och väninnan gick runt och kollade på lite bebis prylar otroligt mysigt

  2. Åh så fina saker!
    Har du köpt nya barnvagnar varje år? Jag börjar förstå att det är jag som är konstig för vi hade en barnvagn, en sulky och en syskonvagn till våra barn. Mina systerdöttrar har nog haft runt 10 vagnar till sina barn.
    Tänk lyckan när man får handla till ett barnbarn <3 Fast jag är ju gammelmoster så jag kan skämma bort rätt bra ändå.
    Kram

  3. Handla bebissaker är roligt oavsett om det är ens egna eller andras barn och det är ju inte konstigt för det finns ju hur mycket som helst som är fint att välja på. Och ni verkar ju ha hittat bra saker

  4. Vi har en babykorg som går i släkten, den har jag sovit i och alla mina syskon, syskonbarn och mina barn – än idag finns samma fina tyg som vi klär den med kvar….känns speciellt att kunna låta det gå i arv och slippa köpa nytt. Mina barn fick aldrig sova i min säng när de var spädbarn men deras korg stod sidan om min säng…

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: