Många stjärnor och lite snö

Hej

Jag sa ju att jag skulle gå all in på både julen och advent i år. Tyvärr så tyckte jag till och med själv att det blev kanske lite väl dyrt med alla stjärnorna som jag shoppade till vardagsrumsfönsterna idag. Många stjärnor och lite snö. Väl hemma insåg jag att stjärnorna var lite större än vad jag tänkt mig. Så det kommer bli spännande att se hur det kommer bli med alla dem i samma stora fönster.

Många stjärnor och lite snö

Har ni haft en bra måndag? Min har varit lite fram och tillbaka. Jag har varit i farten lite hela dagen känns det som. Och samtidigt hanns det med en film med Wille på Viaplay. Vi kikade på Suedi vilken var riktigt kul faktiskt. Vad skulle du göra om du hittade 30 miljoner kronor? När Mahmod gör just detta vet han exakt vad han ska göra; skaffa sig en ny identitet och bli sedd som en svensk, en riktig Suedi.

Första snön föll ikväll

När William och jag var ute och gick en långrunda föll vinterns allra första snö. Alltså hur mysigt är inte det? Redan nu fast det bara är som puder på marken är allt så mycket ljusare ute. Nu längtar jag verkligen till hela världen blir vit med en massa härlig snö. Jag hade så gärna velat samla ihop snön på motorhuven och kramat en snöboll men det vågade jag såklart inte när bilen var någon annans.

 

6 thoughts on “Många stjärnor och lite snö

Add yours

  1. Jag vet precis vad jag skulle göra om jag hittade 30 miljoner 😉 Då blir det fulfingret och hejdå för min del. Ha ha…

  2. Du är nog inte den ända som kommer gå all in med julen. Är supertaggad. Grejar hemma för fullt, och snart åker jag till jobbet där jag kommer fortsätta. Jag och hen som arbetstränar kommer köra järnet idag planerade vi. Det ska strykas dukar, hängas gardiner, och pyntas. Funderar på om jag ska köpa glögg och bjuda på.

  3. man vill ju ha de stjärnorna som är lite ”nya” om man säger o Då Blir det dyrt så ja här ska bli lite utav alla sorter . ha en fin onsdag kramar
    weberskold.se

  4. Jag hittade en ny stjärna som jag ville köpa men när jag väl kom till affären så tyckte jag att de var alldeles för stora för våra nuvarande fönster… så det fick vara. Så nu vet jag inte om jag bara ska hänga upp de stjärnorna jag redan har, eller om jag hinner hitta några nya..

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: