Hitta tomten på Zetas Julmarknad

Hej

Idag var jag på årets allra första julmarknad för min del. Det är något som jag verkligen längtat efter. Att mysa all in innan självaste julafton är det mysigaste med julen tycker jag. Tänkte att jag på alla julevenemang jag besöker ska försöka hitta tomten. Sedan får eller ska jag skicka en önskan till tomten från mig. Sagt och gjort jag startade min tomtegrej att hitta tomten på Zetas Julmarknad. Jodå jag hittade tomten på Zetas i eftermiddags.

Hitta tomten på Zetas Julmarknad

Det var tjockt med människor som besökte Zetas idag. Många med mig som ville börja känna in julstämningen alltså. Det mätktes särskilt för bilarna på parkeringar slogs verkligen om platserna och tutade hej vilt på varandra. Jag var smart och gick ner till dem så jag klarade mig från parkeringskaoset.

Som på de flesta julmarknader fanns det ett gäng bodar som sålde hantverk och egenodlade produkter av alla de former. Glögg fanns för dem skulle ville värma sig lite extra. Hittade jag tomten var ju frågan? Jo då jag hittade tomten och lämnade min hemliga önskan.

Kärt återseende som gick rakt in i hjärtat

När jag precis kommit ut från Zetas sprang jag på min gamla samtalsterapeut. Hon som hjälpte mig att komma loss eller vad man ska säga. Vilket slutade med att vi pratade i säkert en halvtimma och jag blev uppringd igen av henne när jag var på väg hem. M är en av de klokaste jag vet och var min ledstjärna i livet under en intensiv tid av mitt liv.

En sak är säker att det var så skönt att prata med M. Vilket resulterade i att tangenterna nästan brann på tangetbordet för många tankar och känslor behövde komma på print. Vem och vad skyddar jag så hårt? Svaret från mig är mig själv men det är inte hjärtats sanning.

4 thoughts on “Hitta tomten på Zetas Julmarknad

Add yours

  1. Åh, äntligen är det dags för alla julmarknader, som jag längtat. Vi var på en på gunnebo slott igår, men blev lite besvikna. Mycket folk, men inte så mycket stånd. Sen hittade vi massa roliga saker ändå. Idag är det ännu en och den har jag riktigt höga förväntningar på.

  2. Gud så härligt med en julmarknad en har dom inte startat med någon här men tror dom börjar nästa söndag 😍 så mysigt du ser ut och haft de

  3. Så mysigt med julmarknad och fina bilder, känns som jag själv inte hinner med så mycket när jag läser din blogg, denna helgen är det magsjuka barn här hemma. Men kommer nog hinna med en julmarknad framöver hoppas jag

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: