Håll käften fredag

Halloj

Just det jag hade tvättstugan i eftermiddag också. Den hade jag helt glömt bort faktiskt. Himla tur att jag fick påminnelse i telefonen. Håll käften fredag. All in på det mesta redan när klockan var 14:30. Det är väl lite så som livet är allt eller inget.Nu var jag kanske lite kras men jag är mer än nöjd än så länge.

Håll käften fredag

Denna fredagen har jag haft framför allt två saker som jag längtat efter på schemat. Att äntligen göra naglar hos Malin igen och att vara med i en diskussion kring upprättelse. Den var jäkligt kryptisk – jag vet men jag vill inte avslöja to much för alla skull. Hur som haver var det givande och jag känner att jag gör både nytta och kan komma med kloka infallsvinklar. Jag gör nytta med andra ord för att säga som jag skrev om igår. Jag tror på mig.

Fredagsfikade på SurÅDeg

Tidigt i förmiddags klev jag in på SurÅDeg i Tyresö för att mysfika. SurÅDeg var mitt stammis ställe när jag bodde i huset fast i Tumba då. De har även på några andra ställen därav Tyresö ett av dem. Fredagsfika på fin vis igen blev lite av en besvikelse faktiskt. Jag hade både sett på insta och suktat efter deras nya cheesecake. Men den var en big no no. Sliskigt söt gelé ovan på. Fin som bara den men det är ju alltid trots allt smaken som avgör eller hur. Min kära lilla pappa hade älskat denna som verkligen är en gelé på bakverk person.

Fredagsfokus på Miss Elegance Sthlm

Dagens fredagsfokus only for me låg på att återigen göra naglar hos bästa och kanontrevliga Malin. Det var för länge sedan sist för vi hade så mycket att prata om. Äntligen så blingar det lite om naglarna igen. Tack för idag Malin.

Glömde nästan bort fredagspresenten

Att jag skulle glömma bort det kanske viktigaste F:et är inte alls likt mig. Men så var det idag faktiskt. Inte förrän jag stod på Coop och köpte tvättmedel och lite småstressad för att jag nästan eller hade glömt tiden mindes jag fredagspresenten. Hur som haver fick det bli en remover för ögonmakeup och en flaska vin som jag hört gott om.

Magi över Stockholm i eftermiddag

Vilken magi vi fick ta del av i Stockholm i eftermiddags. Rosa gul himmel innan allt blev nattsvart och mörkret föll fortare än kvickt. Det handlar om att stanna upp och se de fina stunderna i livet. Inte sant? Än så länge en riktig håll käften fredag med andra ord.

 

 

9 thoughts on “Håll käften fredag

Add yours

  1. Vad härligt att du kunde göra naglarna i dag när du har längtat efter det ♥️ himlen är värkligen otroligt vacker

  2. Vilka fina naglar du gjort 😊 det är lätt att glömma bort tvättid ibland. Ja vi hade en sådan himmel idag med, så fin va den 😊 du får ha en fortsatt mysig fredag

    1. Ojdå här har det tydligen hänt enhel del sen jag kickade in sist…Hade faktiskt ingen aning om att du har flyttat från huset…Kunde först inte förstå hur du kan ha tvättstugan när du bor i hus 🙈Vilken tur att man kan lägga in viktiga saker i mobilen som påminner en…

  3. Vissa dagar blir bara så mycket, Fredagsfokus med naglar måste ha känts lite lyxigt, och cheesecaken såg väldigt god ut iaf. Synd att du blev besviken.

  4. Ja, himlen kan vara fin så här års, lät som bra fredagspresenter och fikat såg inte alls dumt ut tycker jag, kände i övrigt själv att fredagen var riktigt stressig och inte blev riktigt som jag tänkt..

  5. Det där är verkligen lätt att glömma tvättid. men fasiken att va bra man kan få påminnelse i mobilen 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: