Jag tror på dig

Hej

Fick lära mig idag på dagens möte som var jobbigt som bara den. Att det finns fyra livsförändrande ord som du kan säga till en annan person. Jag tror på dig. Grejen är bara den att vi allt för många gånger glömmer bort att säga dem till oss själva. JAG TROR PÅ DIG – JAG TROR PÅ MIG.

Jag tror på dig

När jag tror på mig själv tar jag modiga beslut. Självförtroendet tillåter mig att växa i den riktning jag väljer.

När vi tror på oss själva tar vi bättre beslut.” När jag tror på min erfarenhet och minns mina värderingar och behov väcker jag styrkor som för in mig på rätt väg. Detta tillåter mig att växa och gå framåt genom att bygga den verklighet jag vill ha. Först då kan jag övervinna hinder, kasta av bördan från mina axlar, lämna de saker som skadar mig och fokusera på de goda sakerna som komma skall ”.Utforskasinnet.

Grejen är den att vi inte slutar tro på oss själva från en dag till en annan utan det sker gradvis. När vi väl vågar tro på oss själva känner vi oss lyckligare  och säkrare i livet. Jag tror verkligen på mig själv att jag både kan, vill och vågar. Det är när vi tror på oss själva som vi först kan lyckas och våga livet. Stora kloka tankar som jag fick med mig idag efter mötet.

Jag kan om jag vill

Ryggen är fortfarande lite si så där men medicinen har kanske börjat verka redan nu och lägga inflammationen runt  det som stökar kring kotglidningen. Idag var jag försiktig och kände mig nästan som en robot när jag skulle gå upp och ner för trottoarer. Det måste sett lite komiskt ut men det sket jag fullständigt i. Jag gillar att vara ute och gå och då gör jag det på mitt sätt.

Dagens runda gick till Herrängens Gård och bort till Långbro badet och hem igen. Det var verkligen så skönt. Nya uppgiften på bildjournalistutbilden är att fota porträtt i alla dess former och gärna okända. Där vi får fråga om vi får ta en bild av hen för det är i de situationer bildjpurnalister oftast är aktiva. Jag tycker att det känns löjligt ellr kanske mest pinsamt att fråga någon. Men till sist när jag nästan var hemma vågade jag fråga en dam som sa okej.

Bilden blev en aktiv bild på en dam när hon var ute och gick en runda med stavgång. In action som är en av de olika sessionerna vi ska ta oss igenom. Tänker att det blir säkert lättare och lättare men idag var jag fegis.

 

9 thoughts on “Jag tror på dig

Add yours

  1. Kloka tankar!

    Jag älskar att fota människor och blir modigare och modigare när det gäller att fråga. Men de bästa tar jag i smyg 🙂

  2. Lite svårt att fråga. Förstår det. Tycker jag med. Vi är så dåliga på att berömma oss själva. Dags att börja nu eller hur?

  3. Jag sa just de orden till en kollega idag, men hu vad svårt det är att säga det till sig själv. Och jag må säga att jag hade nog haft svårt för att fråga någon random människa om jag fick fotografera honom eller henne – modigt gjort av dig.

  4. Härliga bilder 😊 låter som ett härligt möte, vi är verkligen dåliga på att berömma oss själva 😊

  5. Jag förstår att du inte riktigt vill fråga okända människor. Det är kanske lättare om du har någon med dig? Då blir det kanske lättare att prata vidare om personen säger nej. Men bra jobbat att du vågade ändå! 1-0 till dig!

  6. Underbara bilder som vanligt! Ja man kommer så mycket längre om man tror på sig själv. Ibland glömmer man bort hur jädrans bra man är 😍❤

  7. låter som ett bra möte och fina bilder i inlägget, lät som det var mycket tänkvärda ord som sas på det där mötet, hoppas ryggen blir bättre och bättre

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: