Premiärdags för årets julbord

Hej

Trots att min rygg inte alls varken mår eller beter sig så som jag vill just nu gav jag mig ut på en liten runda. Till helgen är det premiärdags för årets julbord här på Långbro Värdhus och det har varit full aktivitet där de senaste dagarna jag gått förbi. Kan ni gissa om jag blev sugen på att gå på julbord nu? Har ni några favoriter när det kommer till julbord?

Premiärdags för årets julbord

Jag är egentligen ingen fantast när det kommer till julbordet förutom dessertbordet då förstås. Men jag älskar stämningen och allt mys på själva julborden. Dofterna och allt juligt är ren och skär magi. Jag har pratat runt och försöker få in så många olika julbord jag kan i år. Bara för att liksom men det är det väl värt eller vad säger ni.

Långbro Värdshus är väl bara ett måste när jag bor granne med dem. Tycker ni inte det? Två eller tre gånger har jag varit där på julbord även om det var ett par år sedan nu. Det ser ut att bli så himla mysigt på Långbro i år. Alltså jul ska firas ordentligt på alla sätt och vis tycker jag. Så jag hoppas kunna gå all in på mitt lilla sätt i år.

Lakritsterapi och Bordeaux Bakfylla

Jag är så glad att Lace Laboatory som gör magiska trosor nu även börjat göra brazilian trosor. För en tant som mig passar den modellen perfekt. Visst är deras string de skönaste som finns och bli finast över baken i tunna byxor och tajta kläder. Men nu ni kommer jag uppdatera min troslåda med både lakritsterapi och bakfylla från Bordeaux.

Kvällens kloka ord

KRAM KRAM

6 thoughts on “Premiärdags för årets julbord

Add yours

 1. Jag vet inte vad det är med julbord, jag är inte jätteförtjust i det men ändå blir jag proppmätt! Har bara ett julbord inbokat än så länge, men det räcker om det inte blir fler. Det blir ju julmat hemma på julafton också 🙂

 2. Jag ÄLSKAR julen! Det är helt klart den bästa tiden på året, visst det är skönt när det är varmt och jag kan åka till havet och allt det där. Men julen ohhhh jag knarkar julen! Hahaha
  På julbordet är min favorit revben om de inte är alldeles fettiga. Jag älskar sill så jag brukar nästan äta mig mätt på sillen. Julgröten kan jag hoppa över och gå direkt på gottebordet. Nomnomnom

  Jag har ett julbord/julfirande inbokat, den 9 december. Längtar redan!

 3. Julbord är riktigt mysigt och trevligt att gå på innan jul tycker jag, brukar kunna bli några tillfällen, just nu har jag dock kompassen inställd på lilla dotterns födelsedag så jag har inte riktigt börjat tänka på julen så mycket ännu

 4. Jag är inte så förtjust i att äta julbord. men stämningen är det som gör det så mysigt. Tror inte det blir något julbord I år. Vi fick inte till det på jobbet när jag har bokat upp flera helger i december till mitt 50 års firande.
  Det blir AW i januari istället.
  Kram Kajsa

 5. jag önskar att jag hade julkänsla i år men i år finns det ingen. ja det är väl mys med jul i sej men det blir oxå mkt ståhej ..

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: