Som en tjuv om natten

Hej

FFF fredag vilken himla bra fredag jag haft idag än så länge. Jag har varit i farten hela dagen på alla tänkbara bra Kamilla sätt. Bubblet har kommit tillbaka idag igen och jag har haft leendet inombords hela dagen. Som en tjuv om natten smet jag iväg efter lunch till en av de små skogarna här för att hämta hem lite smått och gott. Tanken var att jag skulle hämta mossa och göra mossbollar att hänga och ha på balkongen i arrangemang. Fasiken vad jag mår bra när jag får hålla igen och vara kreativ.

Som en tjuv om natten

När jag bodde i huset med stora skogen runt hörnet och skogstomt var det så enkelt. Särskilt om jag var ute efter granris, mossa eller kottar. Idag smet jag iväg som en tjuv om natten kändes det som. För att känna mig lite säkrare tog jag en av strandväskorna med två stora plastkassar i. Allt för att kunna gömma mina fynd. I väskan när jag kom hem till balkongen fanns det både mossa, granris, kottar, nypo, rönnbär och en bukett med kvistar.

Kreativa Kamilla var i farten

Väl hemma på balkongen band jag ett granrishjärta som jag hängde upp på räcket. Tanken är att fästa en mindre ljusslinga i det.Det är i detta görande jag haft mitt fredagsfokus. Men tyvärr saknade jag batterier till den lilla slingan jag hade kvar. Sedan fixade jag ett arrangemang på brickan på bordet med mossa bland annat. Det blev så himla fint. Lite trist att mossan inte räckte hela vägen längs fönster karmarna. Så tyvärr kommer jag nog få ge mig ut på äventyr med väskan en gång till för att få till det fint eller så som jag önskar. Vill ni få en liten titt på mina kreationer från idag?

Glögg som fredagsfika

Till fredagsfika denna fredagen blev det glögg. Har jag börjat med mitt juleri och så ska jag väl gå all in redan nu tänker jag. I fredagspresent blev det ett doftljus och nya gravljus. De är så galet bra att ha i ljuslyktan ute på balkongen. Hur som haver har även hela vår lilla boning blivit nystädad och all tvätt tvättad. Nya adventsbelysningar är hemklickade. Plus att jag även hunnit plugga en stund.

6 thoughts on “Som en tjuv om natten

Add yours

  1. Vilken mysig dag du fick. Inte annat än att jag är så avis. Som jag önskar att jag var lite mer kreativ, men den ådran finns inte hos mig.

  2. Fint du gjort! Att vara kreativ är verkligen rogivande och att skapa av naturen är riktigt kul. Blev sugen på en skogstur måste jag säga och piffa lite på balkongen. Kram

  3. så härligt när man känner sej glad. oj jag tänker nog knte ens ta o ha något juleri i år bara den standard bakningen till familjen

  4. Oj, vilken dag! Önskar att jag var så där kreativ – här finns alla möjligheter i skogarna runt om sommarhuset. Mycket fin mossa tex, som jag kanske ska ge mig ut och plocka till adventsstakarna. Skulle gärna också göra en sån fin krans som du gjort, men det vågar jag mig nog inte på 🙂

Kommentera

Up ↑

%d