All in eller ingenting

Hej

Idag är det fredag igen men innan jag börjar prata fredag här inne får det bli en tillbaka blick på torsdagen. En torsdag som innehöll det mesta av både högt och lågt skulle jag säga. Efter att jag lämnat av Tilda vid tåget blev det hem och fixa ordning mig. Innan jag gav mig iväg mot dagens möte. Idag var det tungt alltså. Hur fasiken kan jag fortfarande i vissa situationer rädda andra som skadat hela mitt jag. Den kan man suga på ett bra tag. All in eller ingenting skulle nog kunna samman fatta mötet. Just därför var det så himla skönt att sätta mig och njuta av det goda livet.

All in eller ingenting

När mötet var över och jag skakat av mig de jobbigaste känslorna gick jag och satte mig och tog en tomtelatté. Där satt jag och snick snackade om det goda livet med nya människor i mitt liv. Så välbehövligt och skönt framför allt. För visst behöver vi alla få unna oss lite extra när vi varit duktiga. Det är ett av mina mantran i livet och alltid varit.

Smet in på Zetas på vägen hem

Jag har fått en stor lust att börja jula. I år tänker jag verkligen gå all in på allt vad julen heter så gott jag kan. Tänk att få skapa nya egna traditioner i livet. Det är både en bra och en lite sorglig känsla över det. Som med det mesta när man levt halva sitt liv i en relation med en och samma person. Livet kommer bli och är både bra och bättre nu.

Så Zetas passade alldeles utmärkt att börja jula mig på. Framför allt hade de helt magiska amarylisar. Den ena vackrare än den andra.Sedan är det, det där med rost prylar och mig. Jag bara älskar ting som är rostiga och rustika. Turligt nog så har vi inte världens största balkong men visst fasiken skulle jag vilja ha denna spalje till rosbusken att klättra på. Frågan är bara var den skulle fästas när det inte finns någon vägg för den.

Dessa små sötnosar skulle bli perfekta att sätta i vårt glasparti i hallen. Trist att jag inte såg den tanken förrän jag kom hem och kollade igenom gårdagens bilder. Men å andra sidan har jag ännu ett besök på Zetas att göra nu.

Körkortet har kommit

Igår kom även Tildas körkort. Stort att faktiskt ha ett eget körkort. Nu väntar hon bara på att bilen hon fick av R ska komma hem till huset så hon kan ut och köra.

Nu så är jag klar med min torsdag och jag tänker göra FREDAG

3 thoughts on “All in eller ingenting

Add yours

  1. Vill också börja julpynta nu. Funderar på om jag ska ta det nästa helg då jag är ledig, och mannen är på vift 🙂 Flyr han hemmet så bestämmer jag 🙂

  2. Skönt att bearbeta och skaka av sig.
    I år blir det inte så mycket jula här hemma. Men andra år har vi gått all in så gott det går och vår glöggfest brukar hjälpa till känslan. Julen är mysig och nya traditioner blir med all säkerhet väldigt mysig och bra.
    Grattis till henne och friheten, det påminner mig om att fixa mitt nya körkort…måste komma iväg och ta foto
    Kram Kajsa

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: