Bleka tänderna hemma

” Inlägget är i annonssamarbete med White One ”

Hej

Det faktiskt börjar bli dags för mig igen att bleka tänderna igen.. Eftersom jag dricker på tok för mycket kaffe och även älskar röd vin missfärgas mina tänder lätt. Jag har blekt mina tänder både på klinik och hemmavid vid tidigare. Att kunna bleka tänderna hemma är både smidigt och prisvärt skulle jag säga. Vem drömmer inte om perfekta vita tänder? Jag skulle inte vilja ha kritvita som snö men en färg som känns ren och fräsch och gärna lite vitare skulle jag föredra.

Bleka tänderna hemma

Fördelarna med tandblekning hemma är många. Det är fortfarande många som gör tandblekning hos tandläkarna. Nu har det blivit betydligt vanligare att köpa sig ett kit för tandblekning och göra det hemma. Dessa kit är väldigt enkelt att använda. Det finns lite olika tillvägagångssätt när man vill bleka tänderna hemma. Produkterna finns i flera olika prisklasser vilket gör det enklare för alla att bleka sina tänder.

De vanligaste produkterna som används är:

  • Tandblekningskit
  • Tandblekningspenna
  • Blekningsremsor

White One kan tandblekning

White Ones produkter är så effektiva att det går att jämföra med det resultat en tandläkare kan ge dig.  Att bleka sina tänder hos tandläkare behöver inte alltid innebära att man får ett bättre resultat än om man väljer att bleka sina tänder hemma. Vilket känns trist eftersom det  kostar en slant att bleka tänderna på klinik. Så för er alla som vill få till fräschare och vitare tänder skulle jag tipsa om att börja bleka hemma. Skulle det vara så att du redan blekt dina tänder för ett tag sedan kan man enkelt fräscha upp och få tillbaka fräscha tänder med blekningskit för hemmabruk. vilka många gånger är minst lika bra som de blekingarna som görs på kliniker.

Dags för mig att klicka hem nytt tandblekningskit. För nu behöver jag få bort missfärgningarna som mina tänder fått av allt kaffe som slinker ner i mig.

KRAM KRAM

7 thoughts on “Bleka tänderna hemma

Add yours

  1. Har provat men inte just det märket, vet inte om jag var nöjd riktigt men var nog rätt otålamodig så kanske bör ge det en andra chans, har kvar kitet 😊

  2. Har aldrig testat tandblekning, men här slinker det också ner en del kaffe så jag skulle behöva. Tack gör tipset!

  3. det är jätte bra att du tar upp detta. jag har precis insett att tänderna är viktiga o sköt upp det alldeleses för länge. jag är på vippen att ta tandblekning medans jag ändå håller på.

  4. Jag har aldrig blekt mina tänder men det hade varit skönt att få en uppfräschning, dricker alldeles för mkt kaffe för mina stackars tänder.
    Får kanske kolla närmre på det.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: